A Szabadság-téren az USA nagykövetségében mit őriznek így?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam Budapesten a Szabadság téren és látok egy ilyen nagy kerítésrendszert meg őröket mindenfelé. De más nagykövetségeket egyáltalán nem őriznek (így). Ráadásul még a Parlamentet sem őrzik így csak sok rendőr van ott és kész.2012. júl. 10. 21:57
1/19 anonim válasza:
Mert ők -nagy pofával a "szabadság országa", közben meg fosnak mindenkitől!
2/19 anonim válasza:
Hát az amerikai diplomáciai személyzetet őrzik. Hasonló még a brit nagykövetség védelme is, ahol egy egész utcát lefoglaltak ehhez. Ezek olyan biztonsági rendszabályok, amiket az USA megkövetel, nem csak nálunk, de mindenütt, ahol képviseletet tartanak fenn.
3/19 anonim válasza:
A többi országot nem utálják annyira mint az usát meg izraelt ezért őrizni sem kell.
4/19 A kérdező kommentje:
Értem én hogy ezeket a biztonsági szabályokat követelik meg de a kétméteres rácsos vaskerítésrendszert túlzásnak tartom. Ennyi erővel a Washingtoni-magyar nagykövetségnél mi berlini falat emelünk amit kalasnyikovokkal felszerelt magyar katonák őriznek.
2012. júl. 10. 22:14
5/19 anonim válasza:
Miért mi a terved a nagykövetséggel, hogy ennyire zavar az a kerítés?
6/19 A kérdező kommentje:
Semmi terven nincs a nagykövetséggel. De nem értem hogy mitől kell félniük? Magyarországon ritka a terrortámadás.
2012. júl. 10. 22:21
7/19 anonim válasza:
Pont azért kell ilyen kis országokban is felkészülniük, mert nálunk nem olyan profi a terrorelhárítás és az ellenőrzés, mint pl Angliában (nem a terrorelhárítást kritizálom, de nekünk jóval kevesebb pénzünk van ilyesmire), ezért egyszerűbb célpont lehetünk az arab terroristáknak.
9/19 Pro Patria válasza:
Off: Mégsem nevezték át Roosevelt-térré?
10/19 anonim válasza:
tegnap 22:35
Magyarország nem nagyon célpontja a terroristáknak. Azért mert Budapesten van egy USA nagykövetség, még nem lesz az ország a terroristák célpontja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!