Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Olaszországban tényleg egyre...

Olaszországban tényleg egyre inkább romlik az életszínvonal?

Figyelt kérdés

Rendszeresen olvasom egy firenzei magyar nő blogját, aki az olasz férje miatt költözött ki.

De Olaszországról szinte mindig csak rosszakat ír: a fiatalok közt 30%-os a munkanélküliség, nagy a korrupció, egyre több a bevándorló és elveszik a munkát az olaszok elől, a lakások hihetetlenül drágák, az élet úgy alapból drága, stb. stb.

2012. júl. 2. 04:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Már minden nap felteszi valaki ezt a kérdést?!
2012. júl. 2. 06:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is olvastam. És sajnos az az érzésem, hogy szegény rossz helyre ment és emiatt is ír így, de azt is el kell mondani, hogy Olaszországban nehezebb volt mindig is kezdeni. Szóval sok igazság van abban, amit leír, de nem az az igazság.

Szerintem nem jó ötlet Firenzébe menni, mert az nagyon gazdag és zárt világ, aminek ő soha nem lesz része, és ő sem érzi ott jól magát annyira.

2012. júl. 2. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Ahogy az összes eus országban. Ezzel jár a kizsákmányolás.
2012. júl. 2. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:
56%

Ez pár nap alatt már vagy 4-5. olyan komment ami arról kérdez hogy "ugye Olaszországban romlik az életszínvonal"...

Lassan be kéne fejezni...

2012. júl. 2. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
mi ez a blog? belinkelnétek?
2012. júl. 4. 00:29
 6/6 A kérdező kommentje:
2012. júl. 4. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!