Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Engem érdekelne a véleményetek...

Kiss Tibor22 kérdése:

Engem érdekelne a véleményetek az idei Eurovizioról, hogy télleg a politika is benne van és nem színtisztán a zenéről szól az egész?

Figyelt kérdés

2012. máj. 28. 13:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát... Az idei magyar produkció valóban rettentő gyenge volt. Ennek még magyarként sem adtam volna pontot. Sokkal jobbat is tud a Compact Disco. Vagy más.
2012. máj. 28. 17:40
 12/13 anonim ***** válasza:

oké. már sok helyen leírtam azt, hogy mit gondolok, megteszem itt is.

Egy. Természetes, hogy régi baráti, szomszédos országok egymásra szavaznak, mert vannak olyan országok (ez számunkra ismeretlen fogalom) amik jóban vannak egymással. Ezek egymásnak szurkolnak sporteseményeken, mindenféle versenyen.

Kettő. Ha nekünk lennének baráti országaink, akiktől rendre 12 pontokat kapunk, akkor nekünk sem lenne bajunk a rendszerrel. De savanyú a szőlő, mert miután lejárattuk magunkat Európa előtt minden lehetséges módon, nyafogunk, hogy senkinek sem kellünk.

Három. Maximálisan egyetértek azzal, hogy idén egy árva pontot sem kaptunk Finnországtól. Biztos nem volt nekik akkora élmény, hogy az előző években egyfolytában magas pontokat kaptunk tőlük, mi meg kb. semmit nem adtunk nekik (ld. tavaly). [egyébként szerintem ebben a kevés pontban az is közrejátszott, hogy idén Lengyelország nem volt az Eurovision-ön. tőlük biztos kaptunk volna valamennyit]

2012. máj. 28. 21:11
 13/13 anonim ***** válasza:
ja, egyébként most néztem meg az eurovision.tv-t. Ausztráliában utolsók lettünk, ők Wolf Katit tavaly az első tízbe tették, szóval szerintem annyira nem elfogultak irányunkban. Lehet, hogy mégis a dallal volt valami.
2012. máj. 28. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!