A barbár szovjet katonák által megerőszakolt német, magyar, stb. nők mit kezdtek a gyerekeikkel?
"A németek jogosan indítottak háborút."
Mondd, tanultál te történelmet???
Miért írsz olyat, amiről tényszerűleg tudjuk, és szerintem te is tudod, hogy nem igaz?
Ennyi felesleges mellébeszélést!!!
A Keresztény "katonák" akik 65 millió ember öltek meg csak azért mert nem vették fel a kereszténységet azt most mára 2 milliárd keresztény ember van a világon.
Elárulom a két világháborúban összesen 25 millió ember halt meg!!!
Akkor miről is beszélünk?
Én is úgy tudom nagy- és dédszüleim elbeszéléseiből, hogy az orosz katonák messze nagyobb barbárok voltak.
Persze, mindenki a maga családja szemüvegén keresztül látja a 20. századot, kinek mi/kik voltak a rosszabbak?
Az viszont tény, hogy a dédimama elmesélte, hogy mindent szétvertek náluk, a tükrét speciel azért mert megijetdek tőle, mivel előtte életükben nem láttak még olyat. A kézzel lábbal evésről is hallottam...A másik nagymamám mesélte hogy mindenkit aki az útjukba került megerőszakoltak, míg a német katonákról itt soha ilyet nem hallott.
Tény: a családomban nincsenek zsidók, tehát nem mérvadó, hogy mi így látjuk, ez az Ő tapasztalatuk.
Másik tény: azért ugyanez a nagymamám elmondta azt is, hogy annak ellenére hogy a legtöbb orosz katona ilyen volt, találkoztak olyannal is, aki rendes volt hozzájuk, tehát általánosítani nem lehet, mert van aki még háborús mostoha körülmények között is ember tud maradni.
Mielőtt annak idején az "Aranycsapat" egykori kitűnőségét a százszoros válogatott labdarúgó Bozsik Józsefet kinevezték szövetségi kapitánnyá részt vett egy szurkolói ankéton ahol elmondta, hogy a felszabadulás napjaiban a romok között éhesen botorkálva szembe találkozott egy kitűnően beszélő szovjet katonával aki miután látta az állapotát egy darabka kenyeret adott neki a zsebéből amit "Cucu" miután megköszönt betett a kabátjába. A katona ezen elcsodálkozott és megkérdezte tőle, hogy miért nem eszi meg hiszen ráfér. Bozsik erre elmagyarázta, hogy otthon vannak testvérei és hazaviszi, hogy megossza velük. Erre a katonának könnyes lett a szeme, eszébe jutott a saját családja és levéve a hátizsákját egy egész kenyeret adott "Cucunak" mondván, hogy aki ilyen jó gyerek az megérdemli, hogy megkapja a saját adagját!
Én meg ilyen történeteket tudok...és sok-sok ilyet.
Az a probléma a fenti "szovjet rémmesékkel" (sok ilyet olvasni itt is, máshol is), hogy ezeket annak idején a nyilasok terjesztették és nem merek arra gondolni, hogy ezek a mai mesélők nyilas érzelműek mert azoknál nem volt a magyar történelemben aljasabb népség. Inkább arra gondolnék, hogy buta, tájékozatlan emberek.
Talán nem ide tartozik de Hofi mondta annak idején, hogy a magyar ember finoman szólva érdekes hozzáállású mert a rendszerváltás előtt "mindenki" rabtartó volt a rendszerváltás óta meg "mindenki" rab.
Szóval ezekkel a "szovjet rémmesékkel" érdemes csínján bánni mert egyrészt nyilas találmány másrészt abból következően egy szó sem igaz belőlük.
" (eltekintve attól, hogy a németek sehol sem erőszakoltak nőket, még Auschwitzban sem)"
Te honnan veszed ezt az álmot?
Nem csak hogy minden napos volt ott a megerőszakolás, de a szebbekbe beletetoválták, hogy "Nur für Offiziere".
LÁTTAM ilyen nőt gyerekkoromban. A nyakába volt beletetoválva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!