A barbár szovjet katonák által megerőszakolt német, magyar, stb. nők mit kezdtek a gyerekeikkel?
Az általad csodált tökéletes németekről egy történet:
Apósom fegyvermester volt a háborúban. A front már Tiszántúlon volt,amikor 5 bajtársával és 3 német tiszttel
egy kis faluban éjszakáztak. Az egyik magyar katona egy közeli faluba való volt és éjjel megszökött. Másnap reggel a németek felelőssé tették a szökéséért a másik 4 magyart. Mivel nem mondták meg,hol van a szökevény. lelőtték őket. A 60-as évek elején tudta meg anyósom,hogy a férje hol van eltemetve. Elmentünk a faluba a sírjához. A temető gondnokát megkerestük,adtunk neki pénzt,amiért szépen rendben tartják a katonasírokat. Ők mondták el a történetet. Ezt megerősítette még néhány idősebb falubeli.
Ami pedig az oroszokat illeti:
44 októberében jöttek be a városunkba. Hozzánk azonnal beszállásolta magát egy teherkocsi orosz. Anyámnak főzni kellett nekik, de nem bántottak senkit.
Az oroszok különben is szerették a gyerekeket. Nálunk mindig lakott egy-egy csapat katona,de soha nem bántottak minket. Sem anyámat,sem engem,sem a lakóasszonyunkat nem akarták megerőszakolni.
Valóban voltak közöttük barbárok,főleg,ha részegek voltak,de nem minden orosz katona volt ilyen és nem minden nőt erőszakoltak meg.
Oroszországban a németek sem voltak különbek.
Béke időben is minden országban vannak férfiak,akik megerőszakolnak nőket.
Nem lehet általánosítani.
A nagymamám mesélt az oroszokról.Beszállásolt hozzájuk 3 orosz katona.A dédimama le akart vágni neki egy tyúkot de nekik az öreg kakas kellett akkor is.Kézzel , lábbal ettek és nem úgy mint 1 civilizálatlan ember.Nagyanyám kislány volt még , cukrokat dobáltak neki a katonák amit valami boltból loptak.Ezek normálisnak mondható oroszok voltak.
A nagyanyám keresztanyját viszont megerőszakolta egy orosz katona és a férjét lelőtte mert nem akarta odaengedni az az asszonyhoz.
A németeknél is ilyen lehetett voltak normális és kevésbé normális német katonák.
"Ha nagyanyád zsidó lett volna akkor a véletlenül sem barbár németek lelőtték volna."
A másik nagyanyám félig német volt, EZÉRT öt évre elvitték a szovjetek gulágba, alig élt amikor hazahozták, te GYAGYÁS. Szóval nekem itt nem propagáld a zsidókat, mert ők csak egy voltak a sok közül, de mitőlünk, többiektől senki nem kért soha elnézést!
"A másik nagyanyám félig német volt, EZÉRT öt évre elvitték a szovjetek gulágba,"
Most legyek kicsit olyan, mint az átlag szélsőjobbos?
Gulág nem is létezett.
Elhatárolódom saját magamtól, te zsiráf.
Az én dédpapám pedig a Don-kanyarnál fogságba esett.
Tehát részről a barbár szovjetek miatt volt fogságban, részről pedig annak a csodás elmének hibájából, aki bele ment abba a német követelésbe, hogy majd mi magyarok fogunk felszerelés nélkül védeni egy 200km-es szakaszt. Nos, a történet végül jól alakult, mert haza jutott dédpapám is. De szerintem jól mutatja azt, hogy nem mindig egy valaki a hibás.
27-es
Igen, ti komcsik ezt sajnos gyakran hangoztatjátok, még Brüsszelben is, ezért maradhat büntetlenül 100 millió ember meggyilkolása.
Egyébként nem vagyok szélsőjobbos, nem gúnyolódok a zsidók szenvedésén, egyszerűen csak nem érdekel. A magadfajta komcsik viszont folyton gúnyolódnak és hazudoznak össze-vissza, és ezzel 60 év alatt teljesen lezüllesztették a magyarokat, akik nagyon sokan ugyanilyenné váltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!