Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Xenofóbia Izraelben?

Xenofóbia Izraelben?

Figyelt kérdés

[link]

Nem értem, akkor a zsidók is lehetnek rasszisták? Mi lenne, ha pl. Magyarország nem engedné be a különböző embereket, mert meg akarnák őrizni az ország magyar jellegét?

2012. máj. 24. 16:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

12:30

"

"csak jönnek, és elveszik az izraeliek munkáját"

Aki elveszi a munkát az dolgozni megy, vagy csak én vagyok hülye?

"

Te vagy hulye. Ilyent senki sem irt.

2012. máj. 27. 15:50
 22/31 anonim ***** válasza:

Nem írt ilyet senki?

"Ezeket az illegálisokat rács mögé kell tenni idegenrendészeti központokban, aztán hazaküldeni, mert csak jönnek, és elveszik az izraeliek munkáját, és meg kell védeni Izrael állam zsidó jellegét" - mondta a miniszter a katonai rádióban"

2012. máj. 27. 18:47
 23/31 anonim ***** válasza:

Es ki mondta? Mi a forras?

Egyebkent senki sem mondott ilyent, marcsak azert sem, mert nem igaz. A problema elsosorban a bunozes, masod sorban a bunozes, harmad sorban a bunozes - es negyed sorban a minimalis tisztasag hianya.

2012. máj. 27. 20:00
 24/31 anonim ***** válasza:

tegnap 13:55

Aki utálja a cionizmust az internet náci ? - még csak jobb oldali sem vagyok.

Na bumm ...

Az egy idézet még ha betűhiányos is. - ha megnézz néhány dokumentum filmet a Harmadik birodalomról (nem várom el, hogy utána olvasson) ott majd hallja ezt.

2012. máj. 28. 00:45
 25/31 anonim ***** válasza:

"Aki utálja a cionizmust az internet náci ?"

A cionizmust utálni olyan, mint a sárkányoktól félni Tolkien művei alapján.

2012. máj. 28. 01:03
 26/31 anonim ***** válasza:

Nekem sántít ez a hasonlat.

A cionizmus egy nagyon is élő és bőrünkön érezhető dolog.

Nem nem ellenzem alapban a nacionalizmust. Sőt! Csak a propagandát és hazugság kampányokat a hatalomszerzésre, és mások kihasználására. És itt is mint a nácizmusnál, a leginkább a saját népét kihasználó, furcsa, kudarca ítélt nacionalizmus féleséget látom. És ez nem tetszik.

A nacionalizmus nem egyenlő az idegengyűlölettel.

2012. máj. 28. 03:31
 27/31 anonim ***** válasza:
A cionizmusban nincs semmi idegengyulolet. Egyszeruen az az elve, hogy a zsidoknak is joguk van sajat foldjukon sajat fuggetlen allamra, EPPEN UGY, mint barmely mas nepnek.
2012. máj. 28. 08:55
 28/31 anonim ***** válasza:
A forrás a belinkelt cikk. Legalább vedd a fáradságot, hogy belekattintasz, tegnap 20:00.
2012. máj. 28. 13:48
 29/31 anonim ***** válasza:

"Xenofóbia Izraelben?" Van.

Több Izraelből haza jött és ott éveket töltött barátom azt mondja van. Az arabok sok vidékén roppant vendégszeretők és nem nézik, ki vagy és milyen a bőrszíned, származásod vagy vallásod.

Amúgy az iszlám a három monoteista vallást egységesen egy családnak tekintette több mint ezer évig, és legtöbben közülik ma is így gondolják (itt az exkecske b@szó/expásztor arábiai (vahabita) suttyók nem játszanak) . Azt viszont az hiszem joggal nem szeretik az arabok, ha kék Dávid csillagos és két sávos zászlós nácik géppisztollyal terrorizálják őket.

2012. máj. 29. 03:46
 30/31 anonim ***** válasza:

Idezetek egy masik valaszlistabol:

"A" hozzaszolo:

"menj ki Izraelbe, szajtatva fogsz bamulni. Az izraeli nok szepek."

Na ezen jót nevettem.

Pont egy zsidó munkatársamat kérdeztem, hogy ha már letöltötte Izraelben a katonaéveit, miért nem maradt ott zsidó állampolgárként.

Az volt a válasza, hogy nincs ott semmi, csak homok, a határ túloldaláról néha lőnek, a férfiak büdösek, a nők csúnyák.

Mondta ezt úgy, hogy ő vallását gyakorló zsidó.

"B" hozzaszolo:

Mindig nevetek azon, amikor azzal jön valaki, hogy "egy Izraelből visszaköltzött ismerosöm mondta, hogy.." es jön valami negativ szöveg.

Van egy izraeli mondás, hogy "aki nem való ide, azt kiveti a homok". Namost az ismerős mégsem vallhatja be - magának sem -, hogy őt kivetette a homok. Ez a jobbik eset.

A másik, amikor a hozzászólónak nincs semmiféle Izraelből visszaköltözött ismerőse.

Hidd el, az a legjobb megoldás, ha TE MAGAD nézel ott körül.

"C" hozzaszolo:

Hú de sokan jönnek vissza Izraelből!

2012. jún. 1. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!