Ha lenne NSDAP part akkor megvalasztanad öket?
Utolsó, kész aranybánya vagy a hülyeségekből.
A homoszexualitás nem divat a fiatalok körében. A homoszexualitás nem választás, úgy születik az ember. A legtöbb fiatal undorodik a homoszexualistástól.
Az abortusz azért "oké", mert nem gyilkosság. A gyerek biológiailag nem él. Ami nem él, nem lehet megölni. Másrészt pedig hadd döntse el az anya, hogy meg szeretné tartani a gyereket, fel szeretné-e nevelni vagy sem. Ha pedig mindezt vallási alapon mondod, akkor meg egyenesen osotba vagy.
Attól, hogy tegyük fel, a vallásod tiltja, hogy megnézzed a vasárnap esti filmet, az még nem azt jelenti, hogy akkor most megpróbáljuk a vasárnap esti filmet illegálissá tenni. Az azt jelenti, hogy TE nem nézheted a vasárnap esti filmet.
A szólásszabadság nem egyenlő azzal, hogy sértegetni is lehet valakit. Még élnek azok, akik megjárták a munkatáborokat. Azt is büntetik, ha valaki letagadja a kommunista bűnöket.
Ha meg nem tetszik a kapitalizmus, vannak olyan országok, ahol nem ez a rendszer. Vagy pedig találj ki jobbat. Jelenleg ez a legjobban működő rendszer.
Versenyre alapul, tehát ne várd el azt, mint a szocializmusban, hogy állam bácsi majd kitörli a seggedet. Mindenki egyedül van, mindenkinek magának kell megcsinálnia a szerencséjét. Én megcsináltam, és igenis jól élek, stabil helyzetben vagyok, és egy fillérrel nem tartozom egyik banknak sem. Nem "alám rakták" a kocsit, munkahelyet vagy házat, mégis mindegyik megvan.
> A homoszexualitás nem divat a fiatalok körében. A homoszexualitás nem választás, úgy születik az ember. A legtöbb fiatal undorodik a homoszexualistástól.
Gondolom te nem tartozol az említett korosztályba. Manapság minden második fiatal lány volt már a barátnőivel, és minimum biszexnek vallja magát. Természetesen homoszexuálisok mindig is voltak, ez egy betegség, ezért nem szabad elítélni senkit - nem vitatom. Mindenkinek a magánügye, hogy a szobában mit csinál. Viszont ami ma megy, a felvonulások, a házasságért, örökbefogadásért folytatott "harc" igenis zavar, hiszen ez egy abnormális viselkedés. Kíváncsi vagyok, hogy mikor kezdik el a pedofíliát is népszerűsíteni.
> A szólásszabadság nem egyenlő azzal, hogy sértegetni is lehet valakit
Mondod te, miután lehülyéztél. A liberális álszentség egy újabb példája. Ki vagy te? Illetve mi jogosít fel téged vagy bárki mást, hogy megszabja, hogy mi fér bele a szólásszabadságba, és mi nem? Érdekes módon az Egyesült Államokban az alkotmány első módosítása biztosítja a szólásszabadságot, és ott nem is büntetnek azért, mert valaki nem a jelenleg "elfogadott" nézeteket hangoztatja egy történelmi eseményről. Ha valaki másnak a megölésére buzdít, az természetesen más, viszont a holokauszttagadás büntethetőségének követelése csak azt implikálja, hogy a zsidóság igenis üzleti hasznot húz a holokausztból.
Ó, nekem nem a kapitalizmussal van bajom, hanem azzal, ahogy a kapitalizmus a mai világban folyik: konkrétan a spekulációs tőke arányával, a dollármilliárdokkal, melyeket bailoutként adtak a bankoknak, s amelyek osztalékként a részvényesek zsebében landolt.
Feleslegesen szónokolsz: az internacionalista szocializmus tönkretette a családomat, és igen, sikerült helyreállnunk valamilyen mértékig. Amiről én beszélek, az nem az egyének szintje, hanem a vállalatoké, bankoké. Relatíve mi is jól élünk, apám kukató egy tudományegyetemen már több éve, anyám szintén egyetemi tanár, és pár év múlva én is a második diplomámért fogok tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!