Szerintetek milyen lesz a magyarok élete, hogy Tomislav Nikolic az elnök Szerbiában?
kpetike0702
Gondolom nem vajdasági vagy. Jobban mondva remélem.
Mert az autonom tartomány... khm... mind tudjuk, hogy mit takar.
"teljesen más elnök van, teljesen már rendszer." És láthatóan a tartományi képviselőház működésével sem vagy tisztában...
Kérdező:
Válaszolva a kérdésedre jómagam csak egyet tudok: jobb semmiképp sem lesz, ez az egy biztos. Ha szerencsénk van, akkor nagyjából minden marad így, ahogy mostanában volt.
De sajnos van bennem némi rossz előérzet, miszerint rosszabb irányt fognak venni a dolgok. De ne legyen igazam!
Bárkivel beszéltünk erről pár szót, senki sem remél semmi jót... Kétlem hogy aki nacionalista nézeteket vallott, az majd megváltozik, és úgy kezeli majd a kisebbségeket ahogy kéne...
a rossz előérzet bennem is megvan...
18+
Mindegy ki kormányozza e országot, a közeljövőben nem várható javulás. Mint a demokratákat, mint a nikolić bandát utálom mint a szart. Az első fordulóban el sem mentem szavazni, úgy sincs értelme. A második fordulóban a kisebbik szarra(Tadićra) szavaztam, csak azért, mert nem akarok magyargyűlölő, szerb nacionalistákat(szerintem Šešelj párti) látni a vezetőségbe.
Az ígért fejlődésekből, munkahelyekből úgy sem lesz semmi sem(ezek az ígérgetések mesék 3 éves gyerekeknek), mindegy , hogy az eu vagy oroszország felé közeledünk(én nem támogatom az eu-s integrációt) csak ne legyen ennél rosszabb.
"Én valami olyasmit hallottam, hogy jön a busz, kapunk egy szendvicset, és elvisz minket a határig."
:D
ez Шешељ dumája. :D
nem küldenek minket sehová sem...
kell nekik a 300.000 adófizető.
Kérdező a számból vetted ki a szót !
Személy szerint nagyon nem örülök, hogy egy nacionalista lett az elnök. Remélem nem kell senkinek "kitelepülni" majd. Jobb biztosan nem lesz. Csak azért lett ő az elnök, mert jó páran nem mentek ki szavazni, mível a bunkó embereket nem érdekli a sorsuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!