Melyik országban jobb az életszínvonal? Ukrajnában vagy Szerbiában?
Én jártam mindkét országban. Ukrajnában sokkal rosszabb a helyzet, meg Ukrajna Európa második legszegényebb országa. (első Moldova)
Szerbia jobb helyzetben van, plusz az EU-s tagság sincs annyira messze. Ukrajnában katasztrofális állapotok vannak, mind a városokban, mind vidéken.
"Ukrajnában sokkal rosszabb a helyzet, meg Ukrajna Európa második legszegényebb országa. (első Moldova) "
Te amúgy gondolkozol? Albániában vagy Macedóniában jártál már? Akkor nem írnál ilyen baromságokat. Amúgy Belgrádban a belvárosi rész mellett a hidaknál van egy hatalmas nyomornegyed, de olyan hogy úgy képzeld el, mint Afrikában vagy Indiában. Az idegenvezető mondta is, hogy oda még a rendőrök se mernek bemenni éjszaka.
Ezeken a helyeken nem csak életszínvonal alacsony hanem a bűnözési ráta is magas.És magas az emberek kulturálatlansága , civilizálatlansága.Az emberek erőszakosak.Na meg ott valódi kemény maffiózás van.
Ezekhez az országokhoz képest Magyarország nagyon fejlett.
Azt nem értem, miért lettem lepontozva, amikor tényeket írtam.:/
Aki nem hiszi, az menjen el Ukrajnába. Lehet, hogy a nagyobb városokban még viszonylag normális a helyzet (egyébként Lvovban és Rivnében voltunk), de a kisvárosokban és vidéken siralmasak az állapotok. Düledező házak, a rendőr a külföldieket jobban bünteti, virágzik a korrupció, az emberek egy része feketén vagy egyáltalán nem dolgozik, szegénység mindenhol stb. Tény, hogy vannak nagyon szép helyek Ukrajnában, de sajnos nem ilyen az átlag....
Szerbiában azért jobb a helyzet, az egy főre jutó GDP is magasabb, így valamivel az életszínvonal is. Nem egy falun mentünk keresztül, így azért ránézésre a vidék is jobb állapotban van.
Ha nekem választani kéne, akkor Szerbiát választanám.
"Te amúgy gondolkozol? Albániában vagy Macedóniában jártál már?"
Nem jártam még egyikbe sem, de te meg Ukrajnában nem jártál. De a kérdésben nem is szerepelt se Macedónia se Albánia. De a tény az tény. Ukrajna Európa második legszegényebb országa, az 1 főre jutó GDP még Koszovóénál is kevesebb. (nézz utána)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!