Franciaországban mennyire rossz a helyzet a kisebbségekkel kapcsolatban?
Nem rég facebookon láttam ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=9R-qFenjqw8 és ugyan semmit nem értek belőle,de azért sejtem miről beszélnek...
Persze nem ez a videó alapján kérdezem sok mindent hallottam már az ilyen környékekről és van egy pár ilyen hely még Fro.-ban....
Ahogy elnézem van itt néger,arab minden ami csak (nem) kell...ezekhez képest a cigányoknak örülni kéne.
Egyik ismerősöm volt kint egy hetet és mesélte hogy minden nap este motoroznak kint meg gyújtogatnak és persze rabolnak.
Ennek mi lesz a vége?
ma 16:47
Most engem igazoltál!
Az ábráid sem mutatnak mást, mint amit állítottam! Angliában 2.5 millió muszlim? Mennyi is az a cirka 40 milliós népességből? Valamivel több, mint 6%!
"Amúgy tényleg csak körül kell nézni nyugat EU nagyvárosaiban, és a saját szemednek hinni."
A nyomornegyedekben és ahol balhék vannak, ott nem csak muszlimok élnek. A Karib-szigetektől kezdve, a keresztény fekete-afrikai bevándorlókig mindenki "képviselteti" ott magát.
Téged igazoltalak? Azt állítod hogy a muszlim nők semmivel sem szülnek több gyereket mint az őslakos európaiak. Az ábra szerint viszont nő a számuk, ez a növekedés pedig nem lineáris, hanem exponenciális, azaz előbb-utóbb Európában az európai lesz a kisebbség. Hogy ehhez mennyi idő kell azon meg felesleges vitázni.
“There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe – without swords, without guns, without conquests. The 50 million Muslims of Europe will turn it into a Muslim continent within a few decades.”
Khadafi nyilatkozata az Al Jazeerra-nak.
"Téged igazoltalak? Azt állítod hogy a muszlim nők semmivel sem szülnek több gyereket mint az őslakos európaiak. Az ábra szerint viszont nő a számuk, ez a növekedés pedig nem lineáris, hanem exponenciális, azaz előbb-utóbb Európában az európai lesz a kisebbség."
Felesleges hisztizni, a számuk többnyire a bevándorlás miatt nő.
"Khadafi nyilatkozata az Al Jazeerra-nak."
Kadhafi mióta számít hiteles személyiségnek? Egy bohóc volt világ életében.
Az lehet hogy az volt, de sok muszlim Isteníti a mai napig. Ugyanúgy mint Bin Ladent. Érdemes megnézni a következő videót, ami Londonban készült, és hogy miket is skandál a tömeg, valamint a roppant szimpatikus úr 1:00-tól. De persze szólásszabadság van, és hát szeretünk mindenkit.
"Az lehet hogy az volt, de sok muszlim Isteníti a mai napig."
Mennyi az a sok?
"Érdemes megnézni a következő videót, ami Londonban készült, és hogy miket is skandál a tömeg, valamint a roppant szimpatikus úr 1:00-tól. De persze szólásszabadság van, és hát szeretünk mindenkit."
Nem néztem végig. Ennyi időm nekem nincs marhaságra! Azonban mit jelentsen a videó? Félnünk kéne pár ezer (talán annyi sincs) embertől? Ez szerinted a 2.5 millió angliai muszlim? Ez a hangos kisebbség! Abban igazad van, hogy ezeket ki kellene toloncolni, ennyi.
A "nyugat" hibája csupán annyi, hogy ellenőrzés nélkül beenged mindenkit. Az már nem róható fel nekik, hogy beengedi a kooperálni tudó és alkalmazkodó muszlimokat. Egyszerűen elfogadhatatlan, hogy egy évvel ezelőttig Németországban! engedték fanatikus imámok prédikálását a mecsetekben. A nyugatra ez jelent veszélyt, nem az 50 millió itt élő muszlim. A francia zsidó gyilkosságoknál is a gyerek tök normális volt, aztán bekerült a börtönbe egy piti ügyért és ott a fanatikus barmok behülyítették. Na őket kellene elkülöníteni, kitoloncolni. A többiekkel nincs baj.
17:05
"Khadafi nyilatkozata az Al Jazeerra-nak"
Kadhafi szerintem olyat is nyilatkozott, hogy mindjárt megnyeri a polgárháborút :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!