Franciaországban mennyire rossz a helyzet a kisebbségekkel kapcsolatban?
Nem rég facebookon láttam ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=9R-qFenjqw8 és ugyan semmit nem értek belőle,de azért sejtem miről beszélnek...
Persze nem ez a videó alapján kérdezem sok mindent hallottam már az ilyen környékekről és van egy pár ilyen hely még Fro.-ban....
Ahogy elnézem van itt néger,arab minden ami csak (nem) kell...ezekhez képest a cigányoknak örülni kéne.
Egyik ismerősöm volt kint egy hetet és mesélte hogy minden nap este motoroznak kint meg gyújtogatnak és persze rabolnak.
Ennek mi lesz a vége?
"Számomra logikusnak tűnne, hogy a már Angliában született muszlimok az iskolában, utcán, egyéb helyeken látják, hogy lehet másképp, szabadabban is élni, és egyre kevésbé tartják a vallásukat."
Van nagyon sok akik már nem olyan vallásosak, nekem is van munkatársam aki egyiptomi, és mikor kérdeztem mennyire tartja a vallási szokásokat akkor azt mondta "part-time". Ez persze a neveléstől függ, és a szülőktől, mert van ahol csak kiejted a sertéshús nevét, és napokig kell imádkozniuk, mert azt még említeni sem szabad.
Eléggé. Németországban átlag 8 török születik, és 1-2 német.
Meg kéne szigorítani a bevándorlási törvényeket és az adott ország állampolgárságának megszerzését. Sokan, ugyanis ezzel élnek vissza a bevándorlók közül mikor elkövetnek v.mit/kiderül v.mi, és így nehezebb kitoloncolni.
Ez egy mítosz, amit szeretettel ragad meg a szélsőjobb. Egyrészt Franciaországban a lakosság 12-15% származik valamilyen iszlám államból. És ennek ellenére a lakosság 5-7%-a vallja magát iszlám vallásúnak. Amúgy is a bevándorlók többsége gyakorlati ateista lesz, jelentős részük mérsékelt muzulmán és egy kisebb részük pedig hangoskodó, világelfoglaló fanatikus iszlamista. A linkelt videókat meg egy-két fanatikus csinálta, amit a szélsőjobb felhasznál és arra izgul. Sháriát akar egy-két barom Olaszországban? És? Az van? Mit számít pár elvetemült óhaja?!
Források:
(Muszlim népesség 2030-ig)
(Eurábia mítosz)
(Muszlim nők több gyereket szülnek mítosz)
ma 16:28
Ezek az írások melyik muszlim vezető tollából valók? :)
Ahhoz nem kell semmilyen statisztika hogy megcáfoljam az utolsó írást, csak menj el egy Nyugat-Európai nagyvárosban sétálni egyet. Egész kerületek vannak ahol már a döntő többség muszlim Bécstől Párizson át Londonig. Ezek érdekes módon az elmúlt 20 évben nőtték ki magukat. Akkor hogy is van ez?
ma 16:35
Öregem, ha te mondod, így is van. A Pew Research is biztos muszlim. Jól van, pedig USA érdek itt Európában a hisztéria keltése, de még ez az amerikai kutatóintézet is téged cáfol. Szép.
"A Pew Research is biztos muszlim. Jól van,"
Az Economist meg szélsőjobboldali.
Amúgy tényleg csak körül kell nézni nyugat EU nagyvárosaiban, és a saját szemednek hinni.
Az utolsó link is helytálló!
Honnan is mennek Franciaországba? Marokkó, Algéria stb.
TFR (2012).
Algéria: 1,74
Marokkó: 2,19
Tunézia: 2,02
Líbia: 2,90
Egyiptom: 2,94
Törökország: 2,13
Szóval, milyen 8-10 gyereket csinálnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!