Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mikor lesz a májusi frankfurti...

Mikor lesz a májusi frankfurti tüntetés és pontosan hol? És hol cikkeznek róla?

Figyelt kérdés
A magyar médiában elhallgatják, és érdekelnének külföldi híradások. Köszi.

2012. máj. 13. 01:05
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Frankfurtban.
2012. máj. 13. 07:42
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

Erre gondolsz? Miért nem kerestél rá, fél perc volt rátalálni.

2012. máj. 13. 15:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Kerestem egy fél napot, utána tettem fel a kérdést. Nem tudom, ez-e az, angolul olyan jól nem tudok, vezető német politikai újságokban kerestem. Majd próbálom átböngészni azért.
2012. máj. 13. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:

A vezető német politikai újságokban általában szintén nem lesz benne. Amennyire tudom, az ECB központi épülete előtt lesznek a fő események.

blockupy-frankfurt.org a szervezők oldala. Németül van (akkor is, ha más nyelvet választasz, pl. angol vagy magyar :) )

2012. máj. 14. 16:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

És hogyhogy nincs róla semmi a német újságokban?

Te elmész?

Vagy tudsz olyat, aki elmegy rá Budapestről?

2012. máj. 15. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen tüntetés lesz, de ha a Magyarországon megszokott jobbikos tüntetés, aminek a végén majd írnak egy-két petíciót és mindenki hazamegy, inkább maradj otthon. Elég drága az utazás. Plusz az is lehet, hogy az ottani rendőrök nem olyan puhák a tüntetőkkel mint itthon (egyszer zavartak le pár pofont, aztán 6 évig kellett ápolni az "ad hoc forradalmárok" lelkét mert bibis lett a fejecskéjük)
2012. máj. 16. 05:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem megyek, mert nem olyanok a gazdasái lehetőségeim. ;P Távolról ismerek valakit, aki már ott van.

A német újságok pedig szerintem nem akarnak reklámot csinálni nekik. Ha oszlatás lesz, az már benne lesz.

2012. máj. 18. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!