De van egy minimális normális 1%-a (én tapasztaltam saját bőrömön) aki dolgozik és próbál magára adni. Vagyis tiszták és szépen beszélnek és nem ordibálnak. Ő nekik általában 1 maximum 2-3 gyerekük van és keményen dolgoznak. ISMÉTLEM KEMÉNYEN! De mivel az 1%-t mutattam be ami 100 családból 1-re jellemző ezért összességében a 100%-ra nem tudok pozitívumot mondani.
2012. máj. 12. 00:17
13/22 anonim válasza:
Én csak kizárólag pozitív tulajdonságokat tudok a cigányokról.Hiszen Mága Zoltán a rászorult magyarságot évente közel 50 millió ft al segíti.Rossz cigány nincsen csak rasszista nácik .Példát vehetnénk a cigányokról végtelen türelmükért is. Kitaszítottunk őket minden munka megélhetést elvontunk tőlük.Év századokon át éh bérekért dolgoztak szinte ingyen. Amikor egy magyar állampolgár a 80 as években keresett 50 ezer forintot a romák kemény kubik munka után 5-6 ezer ft-ot vihetett haza, ez csak példa.A Cigányainkból nem halt ki a magyar érzés, nem úgy mint sok parlamenti képviselőkből.
2012. máj. 18. 11:27
14/22 anonim válasza:
A Cigányok építették helyre ezt az országot háború után. keményen dolgoztak, bányákban a Metrónál keszon munkákat végeztek, az építőipar elképzelhetetlen volt nélkülük. A világ legdolgosabb embereit ismerhettünk meg , a média uszítása megtette hatását.Egyre nő a cigányellenesség ezt a média eltorzított hamis indokokra építette légvárát.
CIGÁNYOK NÉLKÜL NEM ORSZÁG AZ ORSZÁG!!!!
2012. máj. 18. 11:33
15/22 anonim válasza:
Tudtok pozitív tulajdonságot mondani a cigányokról?
EZT A KÉRDÉST A KURUC INFÓN Kellet VOLNA FELTENNI, mert a jó ízlésű állampolgárokat sérti.
2012. máj. 18. 11:35
16/22 anonim válasza:
Elsősorban magyar és utána cigány kisebbség.
különbséget nem nagyon látok, vannak lecsúszott romák akik élni szeretnének. Nagy részük beilleszkedett, kis hányada viszont mély szegénységbe taszítva tengődik.
Több mint 600 000 gyerek éhezik hazánkban és cigány kérdéseket tesznek fel, jó de milyen indokból?
Bár minden állampolgár olyan becsületes lenne mint a romák.
2012. máj. 18. 13:56
17/22 anonim válasza:
A mezőgazdasági vállalkozásomban cigányok dolgoznak, maximálisan elégedett vagyok velük.
2012. máj. 18. 14:44
18/22 anonim válasza:
Ezek már rég nem cigányok,hanem magyarok ők is.
2012. máj. 18. 14:45
19/22 anonim válasza:
Hát, nagyon sok a cigány magyar vegyes házasság. Cigányokról rosszat nem tudok mondani, De az ország hanyatlik, visszafelé fejlődik 100 évet.
2012. máj. 18. 18:12
20/22 anonim válasza:
fizikailag kimeríthetetlenek, olyan sportra amihez kis agresszió és kitartás kell használható lenne megfelelő tanítással ld box.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!