Ati1010 kérdése:
Valaki aki már átesett körülmetélésen, Tudni mondani pozitív dolgot?
Figyelt kérdés
mert eddig csak negatív visszajelzéseket láttam itt az oldalon.
ja és a rendsszeres kiszáradás meg a foltosodás mindenkinél keletkezik?
2012. márc. 3. 21:37
1/6 anonim válasza:
Persze hogy van pozitív oldala ha nem lenne minek csinálnak?Ha nem csinálják meg akár olyan is történhet hogy ami rajta van (nem tudom hogy hívják) le tapad és nem tudsz még hugyozni sem és emiatt meg felszakad ezért rögtön műteni kell.Mikor ezt elmondta az orvos kicsit beszartam.De amúgy higéniai okai is vannak tehát jobb túlesni rajta ment később szívni ezzel.
2/6 anonim válasza:
Nem túrósodik be a nap végére, nem is szagosodik. Nem tud egy csomó bőrgomba megtelepedni sem. Nekem nem foltos nem száraz, ez ritka mellékhatás.
3/6 anonim válasza:
Szeva!
Elmúlt a fitymaszűkületem. Más semmi. Dörzsöl az alsó, kiszáradt, a heg vonal és keresztben a cérna nyoma is erősen látszik. Érzéketlenebb, a színe is fakóbb lett. Ja és mindig külön kis esemény megmondani a lányoknak, mert azt nem akarom, hogy ők kérdezzenek rá. Viszont nem hámlik és csak két folt van, de az nem zavar. Mivel csak relatív szűkület volt, a mai eszemmel meg sem csináltatnám.
Hali.
4/6 anonim válasza:
kiderül ki az igazi barátod !!!!!!!!!!!!!
5/6 Soproniuni válasza:
11 éve metélt vagyok éssemmi gondom nincs vele. Max. picit hosszabb ideig bírok dugni és picit nehezebben nedvesedik. Na, de kit érdekel?
6/6 Tommyboymiskolc válasza:
Én majd aug.28-án fogok átesni ezen a műtéten! Az orvos annyit mondott a műtétről,hogy helyi érzéstelenítésben csinálják,ami annyit takar hogy a farkam tövébe fogom kapni az érzéstelenítő injekciót! Majd a fitymát makk alatt körbe vágják végül leveszik és a vágásnál felvarrják! Másnap kell vissza menni kötés levételre. A többit majd 28-án tudom meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!