Szíriában most miért van ekkora probléma? Miért lövöldözik a népet ráadásul a saját vezetőik?
Iránt még értem, de Szíriát nem.
Olyan szép az az ország, de most valaki leírná dióhéjban hogy mi okozza ezt a hatalmas válságot Szíriában, hogy az ENSZ meg a NATO is készenlétben áll?
Ez mind az arab tavasz idején kezdődött??
Szíria mikor lesz újra BÉKÉS normális (nyugodt) ország?
Mint például Jordánia.
NATO és az ENSZ úgy ugrál ahogy az USA elitjei fütyülnek ez már elég sokak számára világos.
Plusz ahogy az előttem szólók is írták törökök és izraeliek is támogatják a felkelőket.
Szerinted nem gyanús , hogy pont most egy török gép véletlenül odarepült , tudták jól , hogy lefogják lőni főleg ilyen helyzetben. (fordítva is ez történt volna)Ű
Oroszország is kijelentette kiáll Szíria mellett, úgy hogy zajlanak a történések viszont az majdnem biztos , hogy Szíria után Irán jön.
Az ok szerintem mindenki számára világos aki csak egyszer beütötte a google-ba hogy Szíria.
"Bányászat, ipar [szerkesztés]
Szíria területe ásványkincsekben (kőolaj, foszfát, mangán- és vasérc, kősó) gazdag. Iparára a petrolkémiai ipar, a műtrágyagyártás, a textil- és az élelmiszeripar a jellemző. A kézműiparnak (bőr) még mindig nagy a jelentősége."
nézd meg ezt a videót tipikus példa erre Szíria, Líbia még Irak is de azt most ne keverjük ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!