Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szíriában most miért van...

Szíriában most miért van ekkora probléma? Miért lövöldözik a népet ráadásul a saját vezetőik?

Figyelt kérdés

Iránt még értem, de Szíriát nem.

Olyan szép az az ország, de most valaki leírná dióhéjban hogy mi okozza ezt a hatalmas válságot Szíriában, hogy az ENSZ meg a NATO is készenlétben áll?

Ez mind az arab tavasz idején kezdődött??

Szíria mikor lesz újra BÉKÉS normális (nyugodt) ország?

Mint például Jordánia.

2012. ápr. 18. 17:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

NATO és az ENSZ úgy ugrál ahogy az USA elitjei fütyülnek ez már elég sokak számára világos.

Plusz ahogy az előttem szólók is írták törökök és izraeliek is támogatják a felkelőket.

Szerinted nem gyanús , hogy pont most egy török gép véletlenül odarepült , tudták jól , hogy lefogják lőni főleg ilyen helyzetben. (fordítva is ez történt volna)Ű

Oroszország is kijelentette kiáll Szíria mellett, úgy hogy zajlanak a történések viszont az majdnem biztos , hogy Szíria után Irán jön.

2012. jún. 25. 14:24
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Az ok szerintem mindenki számára világos aki csak egyszer beütötte a google-ba hogy Szíria.

"Bányászat, ipar [szerkesztés]

Szíria területe ásványkincsekben (kőolaj, foszfát, mangán- és vasérc, kősó) gazdag. Iparára a petrolkémiai ipar, a műtrágyagyártás, a textil- és az élelmiszeripar a jellemző. A kézműiparnak (bőr) még mindig nagy a jelentősége."

nézd meg ezt a videót tipikus példa erre Szíria, Líbia még Irak is de azt most ne keverjük ide.

http://www.youtube.com/watch?v=LB39EWU-A-M

http://www.youtube.com/watch?v=U3V0InLvqIA

2012. jún. 25. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!