Tényleg ennyire durva a helyzet Angliában?
Aki járt már Angliában az meg tudná mondani, hogy mit tapasztalt, tényleg ennyire durva ott a helyzet? Az iszlám vallású bevándorlókra gondolok. Mert ez alapján a cikk alapján elég durvának tűnik: [link]
Mit gondoltok?
ha nincs semmi, ami megállítson egy agresszívan terjedő dolgot, akkor az el is fog terjedni...
majd mikor minden városhatárra ki lesz téve a sárga plakát, rájönnek...
Volt angoltanárom élt ott, és igen, nagy baj van. Nem olyan messze, Németországban 10 születő gyerekből 8 iszlám szülőké (általában törökök).
Egész Európában meg kéne fontolni az Európán kívülről történő bevándorlás szigorítását. Már nálunk is vannak mindenféle népek, akik idejönnek, ahol nincs háború és robbantgatások, erre bűnöznek és iszonyat pénzekkel kéárosítják meg az országot. Aztán továbbálnak nyugatabra, és a hatóságok csak ülnek, mint tapló a rönkön.
ma 00:31
Amúgy voltál ott?
Nem olvastam el a cikket, de azt elmondhatom, hogy rengeteg az iszlám bevándorló. Viszont én személy szerint jól megvagyok velük. Mint taxi sofőrök jófejek, az éttermükben finom a kaja. A munkatársam is muszlim, és én mint keresztény elég hamar dűlőre jutottam vele, hogy mi a közös a vallásunkban.
Az egyik taxi sofőrömmel még a robbantgatásokat is kielemeztük... hogy ez nem jellemző az egész népre, csak néhány baromra mégis mindenki csak így gondol rájuk. A helyükben én is menekülnék az országból, amiről ilyen a közvélemény a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!