Mi történt valójában 2001 szeptember 11-én?
Megnéztem már kb 2 dokumentum filmet amiben szinte végig csak erről volt szó.Szerintetek mi történhetett?
Mert a film szerint a támadáshoz semmi köze sem volt az Al-qaida-nak,mivel az egész támadást az USA "rendezte" h háborút indítson Irak/Afganisztán ellen az olaj miatt.
Egyébként a film címe : Fahrenheit 9/11 és Zeitgeist, plusz majd még valamikor meg szeretném nézni a Loose change-et az is erről szól.
Röviden összefoglalva arról van szó h a két tornyot robbantották,WTC 1-2 -ről van szó jah és persze egy arab terrorista útlevelét találták meg a romok között úgy h a legnagyobb repülőgép darab összesen 10cm volt.Később kiadták az utaslistát és egy arab személy sem utazott a gépen,miközben állítólag 19-en voltak összesen,aztán még ott van a WTC 7 amiről alig beszéltek 17:xx -kor dőlt össze állítólag tűz miatt , ami lehetetlen.
Pentagon: gép elpárolgott, 1 felvétel van összesen az esetről miközben a pentagont legalább 90kamera "őrzi".
4. gép : lezuhant vagy nekivezették a földnek ,egy nagy lyuk keletkezett nyomok nélkül.
Az oroszok már akkor tudták, hogy Afganisztán gáz, amikor a szentfazék Amerika lerakta a mai terrorizmus alapjait. Pedig, ha kicsit olvastak volna magyarul, mi időben szóltunk:
VÁZSONYI ENDRE - LÓT NEW YORKBAN (1936)
"akik túlélték az afgán gáztámadást, amely másodpercek alatt egész New York lakosságát elpusztította, és amely 1997. március 3-át bizonyára sokáig emlékezetessé teszi az újkori történelemben."
Négy évet tévedni, ennyire korán, szinte agysebész precizitás, ahhoz viszonyítva, hogy a CIA észre sem vette.
Kamu az egész. Megrendezték az egészet
Én is hallottam erről. Az épület tervezője nyilatkozott is, hogy ennél ( 2 repülő ) még jóval többet is kibírhatott volna, hisz nagyon odafigyeltek arra, nehogy összedőljön bármilyen hatás által.
Ki kellet volna bírnia.
A wikipedia is írta hogy valami nincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!