Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hol érdemes új életet kezdeni?...

Hol érdemes új életet kezdeni? Mely országokban. Bárhol a Földön, ahol angolul beszélnek, s elég addig, amíg pl. megtanulom az adott ország nyelvét, ha netán nem az angol a hivatalos nyelv.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 12:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

New Zealand

Agolul beszélnek és gyönyörű a táj

2012. ápr. 6. 11:22
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Én Németországot, és azon belül is Berlint javasolnám.
2012. ápr. 7. 01:12
 23/28 anonim ***** válasza:
28%
Dezertőr vagy te is? Miért menekül mindenki, ha ég a ház? Nem oltani kéne? Bezzeg ha egyszer fordul a kocka, elsők lesztek a sorban, a legnagyobb MAGYAROK!!!
2012. ápr. 9. 22:01
 24/28 Moha- ***** válasza:
42%

En tudok ilyen helyet. Mivel szinte minden evben van egy-egy uj magyar, sajnos nem arulhatom el. Annyit viszont mondhatok, hogy erdemes korulnezni a pici szigetallamokban, gyarmatokon.

Lehet, hogy nincsenek autok es kozvilagitas, de bunozes sincs es kerites sem kell...

Ilyen helyen turizmusban erdemes probalkozni, persze a beszelek angolul nem eleg.

2012. máj. 4. 19:50
 25/28 Moha- ***** válasza:
45%

Az ego hazban meg nem mi emigransok gyujtottunk tuzet, hanem azok a buta emberek akik minden badarsagot elhisznek amit a szelsoseges mediak sugaroznak. Amiota elhagytam kis hazankat, elfogadobb, toleransabb, mosolygosabb es oszintebb emberekkel talalkoztam, akik nem irigyek es nem politizalnak.

Akik anno probaltak lebeszelni vagy kinevettek ma konyorognek, hogy segitsek kijutni mert kevesebb mint 10 ev utan megvehetnem kilora mindegyikuket.

2012. máj. 4. 19:59
 26/28 A kérdező kommentje:

Moha

Igen, én is találtam már ilyen kis helyeket. De nem voltam benne biztos, hogy ez jó ötlet.

De talán akkor érdemes ennek jobban utána járni.

2012. máj. 4. 20:12
 27/28 anonim ***** válasza:
85%

Én németországba szoktam kijárni dolgozni, most is kinnt vagyok.

Sokáig nem bírom, mindig hazamenekülök.

Javaslom, ne égess fel magad mögött mindent.

Túl sok a gyökerünk, igazán csak otthon lehet boldog az ember.

Persze pénz is kell hozzá, amit megkereshetsz kinnt és ha már van valamennyi, tudsz vele valamit kezdeni.

Az emigránsok első generációja soha nem boldog.

Vedd ezt figyelembe.

2012. okt. 2. 11:41
 28/28 anonim ***** válasza:
Végül lett belőle valami?
2020. ápr. 14. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!