Hol érdemes új életet kezdeni? Mely országokban. Bárhol a Földön, ahol angolul beszélnek, s elég addig, amíg pl. megtanulom az adott ország nyelvét, ha netán nem az angol a hivatalos nyelv.
"bocs. diplomám van."
Csak tudnám minek. De tényleg nem értem, van egy diplomád akkor azzal most nem is akarsz semmit se itthon se máshol kezdeni? Mellesleg milyen diploma ez, valami büfészak (bölcsész) vagy esetleg használható (mérnöki)? Csak mert nagyon nem mindegy. A diplomások közel fele simán meg tud élni Magyarországon is jó életkörülmények között a fizetéséből. Az alacsony munkanélküliség a te életed szempontjából teljesen irreleváns, adót úgyis mindenhol kell fizetni, van ahol többet, van ahol kevesebbet. A nyugodtabb, boldog életet pedig itthon is meg lehet valósítani, mondom ezt annak ellenére hogy én is sokat gondolkoztam már az emigráláson. Csak meg kell találni a megfelelő élethelyet, nem csak Budapestben vagy egy adott városban kell gondolkozni, elég nagy ez az ország.
"Egyéb más ötletek? Ahol viszonylag stabilnak mondható a gazdaság."
Akkor kizárólag Magyarország maradt, Máshol nem stabil a gazdaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!