A tema Sziria. Kinek az erdeke, hogy Sziriaban haboru folyik?
Koszonom a reszletes valaszaidat, sokat segitett a helyzet megerteseben vagy legalabbis megiteleseben.
"A cikket én írtam és mindenekelőtt az én gondolataimat tartalmazza a történtek elemzése alapján, így természetesen nem merem kijelenteni, hogy ez biztosan így is van."
Deeee.....elkepzelheto.:)
Nekem mint szurke mezei egernek eleg logikus.De abban mind2 en sztem egyetertunk h minden vilagbeli esemenynek a hattereben eleg sok esetben valami mas van mint amit elsore gondolunk v gondoltatni probalnak velunk.
Igen, ahogy mondani szokták: az éremnek két oldala van (sőt sokszor több is). A lényeg szerintem az, hogy "forráskritikát" kell alkalmazni az események megvizsgálásakor, nem szabad mindent azonnal elhinni, előbb meg kell vizsgálni mind a két fél álláspontját, aztán a kettőből meg kell próbálni összerakni az igazságot.
Jaj és természetesen örvendek, hogy segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!