Izrael a világ legerkölcsösebb országa?
Liberman azt állította, hogy "Izrael a világ legerkölcsösebb országa", noha "olyan terroristák ellen kényszerül küzdeni, akik beágyazódtak a civil lakosságba". Az izraeli hadsereg pedig "mindent megtesz annak érdekében, hogy ne bántsa a terroristákat védelmező polgári lakosságot".
Nekem egyszer volt kapcsolatom izraeliekkel, egy olasz nemzetközi fesztiválon voltam a közreműködők között.
Baromi nagyképűek voltak, azt hitték nekik mindent szabad, és rinyáltak ha valami nem úgy történt ahogy ők akarták. Utálta őket az összes szervező és az összes közreműködő.
Még egy vicces anekdota is született az egyik olasz főszervező által. Odajött hozzánk, dumáltunk vele, majd elindult, mi meg kérdeztük, hogy: "Where are you going?"
Ő meghátrafordult és elmélyített hangon válaszolt, hogy: "I'm going to kill some jews!"
:D
Szóval nekem csak rossz tapasztalatim vannak velük, azok alapján nem tűntek erkölcsösnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!