Az USA miért gondolja azt, hogy Ő a világ rendőre, bírája és ítélet végrehajtója is egy személyben?
Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 16:33
1/5 Shai-Hulud válasza:
Mert "megteheti". Na nem jogilag, hanem erőből...
It is igaz, hogy mindig az erősebb kutya ba...rátságtalan.
2/5 Treb válasza:
20%-ban gondolják, 80%-ban kérik hogy bevatkozzon, mert más képtelen.
3/5 anonim válasza:
Második, naiv vagy.
Egész egyszerűen azért, mert az éves "védelmi" kiadásai nagyságrendileg nagyobbak mint a sorban utána következőké összetéve.
4/5 LazyJones válasza:
Nem egészen értem, hogy miért naívság a második válasza. Ha jól értem, te is ugyanarról beszélsz, csak a pénzügyi oldaláról. De ettől a tény még tény marad: az USA jelenleg a világ egyik legnagyobb, MOBIL csapásmérő erővel rendelkező állama.
5/5 anonim válasza:
Azért írtam, mert ez, hogy kérik, bizony nagyon kétélű. Tessék utána nézni, hogy a CIA milyen akciókat hajtott végre a II. vh után pl. Dél-Amerikában. Nem tetszik nekik valaki, akkor beküldik a CIA embereit akik finanszírozzák a mindenkori ellenzéket, a vége pedig vagy az mint Caracasban, vagy az mint most Damaszkuszban, hogy az ellenzék kéri az USA beavatkozását, a média pedig eladja az embereknek az USA álláspontját, így válik legitimmé az USA újabb imperialista háborúja. Ezért mondom azt, hogy naiv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!