Bill Bates pontosan mit akar pontosan az emberiséggel a videó alapján?
nem igaz hogy mar ide is elerkezett ez a pirospirula marhasag.
a ted logojat felhasznalni ilyen lejaratovideokban ocsmany huzas mert a ted egy ertekes dolog.
Afrikában és Ázsiában pusztító, milliókat érintő betegségek ellen gyárt vakcinát karitatív célból. Ha jól végzi a dolgát (ugyebár ezt állította a TED-en), akkor ezzel csökkenthető az emberiség létszáma 10-15%-kal. Ez egy létező jelenség, Európában is a halálos járványok leküzdésével csökkent a népesség. Ezt sajnos a funkcionális analfabéták és összeesküvés-elmélet gyártók nem értik, sajnos ahhoz már tanulni is kéne, de minek mindenféle önjelölt rádiós (Alex Jones) tömören szájbarágja, hogyan is működik a világ.
A TED meg jól tette, hogy meghívta, Gates többek között újféle atomerőművek tervezését is támogatja. Szerintem értékes ember.
"Ez egy létező jelenség, Európában is a halálos járványok leküzdésével csökkent a népesség"
ez egy mekkora baromság. kb mintha azt mondanám hogy a neoliberalizmus elterjedésével fejlődött a számítástechnika.
A sok birkának üzenem, hogy szánja rá az idejét és nézze végig, talán még rájön, hogyan is működnek a dolgok.
Invesztor
Te nem lehetsz ilyen hülye. Szerintem te ezt direkt csinálod. Egyszerűen nem gondolhatod komolyan. Ha a "védőoltások" miatt több ember menekül meg, akkor evidens, hogy az népességNÖVEKEDÉST jelent. Abban az esetben jelenthet népességCSÖKKENÉST, ha valamilyen rejtélyes módon több ember halna meg a vakcinától, vagy amint a videóból kiderül, képtelen lenne a reprodukcióra.
Invesztor valasza nekem se jott le egeszen.
gondolkozo: te vagy a birka mert minden marhasagot elhiszel.de ez jo azoknak akik terjesztik, addig sem foglalkozol a valodi gondokkal.
ma 20:26
Pontosan erre gondoltam. Egyébként azt hiszem 'demographic transition' néven lehet erről olvasni. Csak nem tudom minek? Alex Jones megmondta mi a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!