Kötelességünk nekünk olyan országok termékeit venni, akik szapulják a hazánkat? A holland közszolgálati rádió egyik bemondója lefasiztázta és alja népségnek nevezte a magyarokat. Mi erről a véleményetek?
Békéscsabán élek, itt is akadnak romák...
Ha erre célzol?!
"Sajnos igaza van! Nézd csak meg a Jobbikot és a párt szavazóit! Antiszemiták, rasszisták! Más mondanivalójuk nincsen! Csak erről szól minden! Valahogy bármilyen témába bele tudják szőni a zsidókat és a cigányokat!"
A Jobbik támogatottsága 20% alatti a biztos szavazó kb 2 000 000 ember közül. Ez kb 3-400 000 embert jelent. Ha ez alapján meg lehet ítélni egy országot, akkor itt mindenki (beleértve a jobbikosokat is) cigány. Sőt, akkor itt mindenki 200 000 fölött keres. Sőt mindenki hülye csak én vagyok helikopter.
"Kötelességünk nekünk olyan országok termékeit venni, akik szapulják a hazánkat?"
Nem. De nem mindenki teheti meg, hogy válogat az boltban (ami persze eleve multi mert az olcsóbb). Ha te megteheted, hogy a magyart veszed, akkor tedd azt csendben. Többet segítesz azzal, hogy ha nem vagy hülye, mint azzal, hogy hülyeséget beszélsz/írsz.
Ok, értem, hogy arra óriási arányban vannak cigányok.
De az ország minden bajárért nem tehetők felelőssé azok a szerencsétlenek.
Én inkább minden eddig regnáló politikusnak kötelet adnék a nyakába 89-ig visszamenőleg.
Egyébként a aránytalanul a minősítetlen, európai emberhez méltatlan viselkedésük + magas segélyezésük és egyéb járandóságok nem is szúrják a szemem elhihetitek...
"indíts kampányt a holland termékek ellen. Meg a német, angol, francia, összes EU termékek ellen is"
Azonnal eladom a bmw-t, kidobom az adidas cipőt meg az összes gösser sört a hűtőből...
Holnaptól csak csepel biciklivel utazom tisza cipőben, erős pistát majszolva, Philips tv, mosógép kuka! Majd lemegyek a Körös partjára mosni mint Ánges asszony! mert én magyar vagyok... :D :D
"Sajnos igaza van! Nézd csak meg a Jobbikot és a párt szavazóit! Antiszemiták, rasszisták! Más mondanivalójuk nincsen! Csak erről szól minden! Valahogy bármilyen témába bele tudják szőni a zsidókat és a cigányokat!"
Attól, hogy valaki rasszista vagy antiszemita, még sohasem lett fasiszta. Egyébként sem hiszem, hogy ezen vádak bármelyike épp a Jobbikra igaz lenne. Az MSZP vagy a Fideszről már inkább elhiszem, hogy rasszista és magyargyűlölő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!