Milyen világ lenne, ha gyözött volna Adolf Hitler?
Én komolyan kérdeztem...! Nagyon köszönöm ezt a sok választ!
Nem vagyok Hitler imádo, de a sok libsinek üzenem, költözenek csak 3napra a putris-cigányok mellé!!
Igen, köztük is van rendes!
Csak nagyon kevés!
Köszönöm a válaszotokat!
Akivel nem lehet, nem is érdemes vitatkozni...
Senki nem tudhatja. Ez kb. olyan kerdes,mintha 1945-ben megkerdezted volna valakitol,hogy mi lesz most, hogy vege a haborunak. Azota ne felejtsuk el,eleg sok ido eltelt. Ami teny, hogy Adolf Hitler is csak egy babu volt a vilagpolitika sakktablajan, csakugy mint most Obama, Osama bin Laden, George Bush, stb..Kimagaslo szonoki kepeseggekkel rendelkezett, ezert lett o az, aki lett. Egyebkent egy igazan tehetseges festomuvesz volt, egy igazi hazafi, es meglepoen okos, a mai napig helytallo gazdasagi otletei voltak. Valoszinu itt borult ki a bili a hatterben terpeszkedo Rotchild, Rockefeller, es meg ki tudja milyen emberellenes hulladek eroknel.
Lehet nem lenne sokkal,jobb, de rosszabb sem. Kb. ugyan ilyen lenne, csak esetleg mas lenne a bunbakk, nem a nemetek,meg a magyarok...Holokauszt mitosz ugyan ugy lenne, esetleg mas neven, bankhatalom a vilag minden egyes szegleten, es kozponti hatalmi torekvesek,ami egyebkent teljesen ertheto. Kicsi ez a vilag ma mar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!