Mennyire biztonságos Londonban "Scottish NOT British" feliratú pólóban mászkálni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 08:52
1/8 A kérdező kommentje:
Kint dolgozom egy műhelyben, és egy skót kollégámtól egy ilyet kaptam születésnapomra, és nem tudom, hogy mennyire lehet ezt felvenni az utcán, mennyire sértő.
2012. márc. 1. 08:57
2/8 anonim válasza:
Szerintem olyan lenne, mintha Szlovákiában mászkálnál Magyar vagyok nem turista feliratú pólóban. Csak óvatosan :D
3/8 rottingrabbits válasza:
A tobbseget nem igazan erdekli. Ha meg igen,egy skotnak altalaban jobban orulnek,mint ha pakisztani lennel. (5 eve elek kint,eddig minden angolnak bejott a "magyar vagyok nem turista" polom,miutan leforditottam nekik hogy mit jelent)
4/8 hollófernyiges válasza:
Nem teljesen értem a feliratot, mert a skótok elvben britek, a Brit-szigeteken élnek. Scottish not English lenne a helyes. De ha ottanitól kaptad, valószínűleg jobban tudják, lehet belejátszik hogy Skócia nem tartozott Britannia római provinciához.
5/8 anonim válasza:
A többséget valószínűleg nem érdekelné, de nekem is van egy olyan kollégám, aki, mikor azt mondtam neki hogy ő brit, erre azt mondta, hogy ő nem brit, hanem angol.
6/8 anonim válasza:
Az angolok megtapsolnának, mert a többségük most már legszívesebbem megszabadulna Skóciától, főleg a konzervatívok.
7/8 anonim válasza:
Semmi probléma nem lesz. Anglia nem Szlovákia. Mondjuk ha Skóciában hordanál "British not Scottish" pólót, akkor lehet hogy csúnyán néznének.
8/8 anonim válasza:
Volt egy liverpooli haverom, megkérdeztem tőle, mi lenne ha "Fuck The Queen" feliratú pólóban mennék végig Londonon. Azt mondta semmi, de krva nagy ötlet :D Bár elvileg punk volt, szóval... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!