A szlovákok tényleg 140 éve védik a földjüket?
A Szlovák Nemzeti Párt legújabb reklámjában azt írják, hogy már 140 éve védik a szlovák földet és Orbán hajója süllyed.
Ez nem Magyar ellenes kicsit?Amúgy szerintem 1 nullával többet írtak.
" Az 1918-ban megszületett csehszlovák állam határait az első világháborút lezáró Párizs környéki békeszerződésekben rögzítették. Az új állam több tartományból állt, melyek közül kettő, Szlovákia (Slovensko) és Kárpátukrajna (Podkarpatská Rus) az egykori Magyarország területéből szakadt ki, ennek megfelelően déli határuk Magyarországnak a trianoni békeszerződésben meghatározott északi határvonala lett. "
" 1939 márciusában került sor Csehszlovákia teljes felszámolására és az első szlovák állam megalakulására. Ez azonban önálló államnak nem mondható, mert katonai, gazdasági és politikai értelemben egyaránt Németországtól függő bábállam volt."
Na ennyit a 140 évükről
"Az nem az ő földjük, hanem a miénk"
Nem a ti földetek, hanem a miénk avaroké.
,,Van egy ország sosem volt egyszer mégis lett
Megbolondult ez a világ, mikor ilyet tett
Elcsatolták országunktól, tótoknak adták
Ütik-verik nemzetemet, mégis így hagyják
Dicső nemzet van már néhány bátor tettetek
Maszkot húzva lányt vertetek, és zászlót égettek
Béke köztünk csak akkor kerülhet szóba
Ha az egész felvidék a miénk lesz újra
Nem kell többé hazudnotok, rám figyeljetek
SMS-ben elküldöm a történelmetek
Ó senkiházi szlovákok
Ó sohasem volt hazátok
Ó senkiházi szlovákok
Sz*rháziak vagytok, mint a románok"
Lóf.szt védik, azóta 140 éve még nem is létezett. 92 éve védik tőlünk a saját földünket, és kezet emelnek egy lányra, csak mert magyarul beszél a felvidéken, vagyis tulajdonképpen Magyar területen.
ma 18:01
Ezt a sok mindent amit leírtál egy szlovák szemébe is el mernéd mondani vagy csak a fórumon keménykedsz nekünk névtelenül?
ma 19:25
Ezt nem írtam, hanem idéztem a Radical Hungary senkiházi c. számát, de egyet értek vele, és igen elmondanám egy szlováknak a szemébe, és valószínűleg nekem támadna, de nem azért mert ezt mondtam, hanem csak mert magyarul beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!