Miért mindig a britek jósolják Európa szétesését?
Követem az európai pénzügyi híreket, és észrevettem, hogy 1-2 random kivételtől eltekintve, mindig a britek jósolják az eurózóna szétesését, az EU felbomlását stb...
Nekem ez elég gyanús. Ha figyelmen kívül hagyom azt a tényt, hogy a britek már az idők kezdete óta keresztbe tettek a kontinentális országoknak, még akkor is látszik, hogy most ők az USA helyi képviselői.
De miért érdeke a briteknek ez a hisztériakeltés? Nincs másik ország(sem Kína, sem Oroszország, sem az USA), ahol ennyi negatív előrejelzést lehetne olvasni. Még a bajbajutott PIGS országokban sem. A különbség nagyon feltűnő.
előttem lévőnek igaza van!
sőt asszem 2014 ben lesz is Skóciában szavazás a különválásról!
Másrészt minden ország azt akarja, hogy ő maga legyen erős!
A Britteknek sem hiányzik egy nagyon erős Franciaország meg Németország, hogy dirigáljanak nekik. Angolok amúgy is arogánsak. Amúgy meg az örök mondás "mindig az jajveszékel aki a legjobban fél" London attól fél, hogy elveszti a világpiaci befolyását!
1) Szerintem, ha a franciák és németek bevennék az briteket is a klikkjükben, akkor az angolok nem mondanák ezt.
2) Lehet, hogy az angolok fel vannak erre kérve, csak azért, mert a negatív hullámok erősítik az EUt. Ezért soha nem fog szétesni az EU. A britek megjósolják az EU végét, és akik hallják mindent megtesznek, hogy ez ne jöjjön be.
3) Lehet, hogy tényleg USA gyarmat Britannia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!