Szerintetek Kubában, Laoszban, Vietnámban és Észak-Koreában mikor számolják fel véglegesen a kommunizmust?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 21:45
11/16 A kérdező kommentje:
ma 03:47
Tök mindegy... Építik a kommunizmust, erre gondoltom. Minthogy sehol a Földön nem volt még kommunizmus, gondoltam evidens, hogy mire gondolok.
2012. jan. 26. 08:07
12/16 anonim válasza:
"Építik a kommunizmust, erre gondoltom"
Nem építik.
13/16 anonim válasza:
Kérdező, te egy rohadt neolibsi kapitalista vagy!
14/16 A kérdező kommentje:
ma 15:22
Mi van, ennyi tellik a komcsi agitátoroktól?
2012. jan. 28. 18:14
15/16 anonim válasza:
hát, szerintem 10-15 éven belül tuti nem, én idegesebb vagyok a magyar helyzet miatt, hogy itt mi lesz. mert attól tudok élni, hogy laoszban mi van, de az már érdekesebb, hogy a saját országban próbálják a demokráciát és jogállamiságot leépíteni, és csak papíron meghagyni.
16/16 anonim válasza:
Kérdező, azt tudtad, hogy Afrikában mindenhol kapitalizmus van? Vajon ők is elindultak ezért a fejlődés útján?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!