Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért van ilyen rossz helyzetb...

Miért van ilyen rossz helyzetben Libéria?

Figyelt kérdés
sosem volt gyarmat, jól mehetne minden mégis az egyik legrosszabb egy főre eső gdp, hdi, várható élettartam..
2012. jan. 17. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fekete-Afrika. Csodálkozol?
2012. jan. 18. 08:44
 2/8 A kérdező kommentje:
ez egy rasszista válasz volt?
2012. jan. 18. 19:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el.
2012. jan. 18. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Azt is kérdezhetnénk, hogy miért Haiti az egész amerikai kontinens messze legszegényebb országa?
2012. jan. 18. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:
5%
Mert nem fehér emberek irányítják. A feketéknek igen alacsony az IQ-juk és pálmaleveles kunyhóban élnek már évezredek óta.
2012. jan. 20. 15:49
 6/8 A kérdező kommentje:

4-es, én kérdeztem előbb

5ös, botswanában is négerek vannak, ott viszont átlag felett van az egy főre eső gdp, a nagy magas iqs kínaiknál átlag alatt

2012. jan. 21. 17:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nos, Botswana tele van gyémánttal. A GDP-jük így sem éri el a magyart sem. Afrikai viszonylatban persze baromi fejlett állam, de világviszonylatban sehol sincs.
2012. jan. 21. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:
41%

"Mert nem fehér emberek irányítják. A feketéknek igen alacsony az IQ-juk és pálmaleveles kunyhóban élnek már évezredek óta."

Szemét, gátlástalan rasszista. Annyira utálom az ilyen embereket :S

2012. ápr. 26. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!