Az Irán-Izraeli konfliktus mennyi eséllyel nőne ki egy 3. vh. -vá?
Mert szerintem kicsi rá az esély, vagy nem?
Oroszország csak fegyvereket ad el neki, Kína a saját érdekeit nézi, de mind2 országnak elege van az iszlámból is. (Oroszo. - kaukázusi népek, Kína - ujgúrok stb)
Mekkora az esélye hogy ebből lesz a 3. vh?:S
Indokot tudtok mondani?
Amúgy még 1 fontos kérdés : A válság (főleg Európában, de akár a világban) mikorra enyhül ill. ér véget? kb....pl az euró válság. Sokan azt mondják hogy idén ősszel már nagyjából megoldott lesz a probléma.
Hisz volt már ezelőtt is válság, azt is megoldották.
+Irán könnyen széteshet, mert többnemzetiségű ---> Nagy-Azerbajdzsán, független öböl menti Arab állam, Beludzsisztán, Kurdisztán stb....a perzsák kb 54-60%-ot tesznek ki.
(Jah és Oroszo. és Kína a gazdaságot nézni, szerintem nem pont a problémás Teheráni rezsimmel vannak jóban...)
ááááá,dehogy...
...éppcsak közös rakétavédelmi programot fejlesztenek, az oroszok meg már többször is figyelmeztették mindkét Izraelt, hogy Irán megtámadásának világháború lesz a vége
Forrás?
De az orosz nép sem akarja...hisz tüntetések is voltak Putyin ellen...
De tudtam hogy kurucinfós lesz -.-""""
Az egész oldal fröcsög a gyűlölettől, meg a félelemkeltéstől....
Ezek szerint nem csak én találtam hülyeségnek amit írtál. Bocs, de azért eléggé szélsőséges gondolat az, hogy a népességet csökkenteni kell. Ez biztosan nem igaz. A születéseket pl Kínában szabályozzák már, egyre kevesebb gyerek születik ott is.
Kizért dolog hogy atomháború lenne a népesség csökkenésért....mert ha atom lenne a vége, akkor kb 6milliárd emberből maradna kb pár ezer.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!