Miért nem tudom Obamát komolyan venni?
A republikanusok nem rabszolgatartok.
Felhagyhatnal mar az ilyen ures propaganda szolamokkal.
Egyebkent azert nem tudod Obamat komolyan venni, mert sem o, sem az adminisztracioja nem tudja, hogy mit akar. Olyan zig-zag-okat csinalnak mind a bel mind a kulpolitikaban, hogy az amerikaiak nagy resze csak fogja a fejet.
Ezzel egyutt, nem vagyok biztos benne, hogy nem valasztjak meg masodszor is, mert a republikanus jeloltek serenyen vagjak a fat egymas alatt.
Madárkám, komolyan elhiszed, hogy nem létezik cionista és bankár árnyékkormány???
Meg azt is, hogy Kennedy-t Oswald lőtte le? Csak gratulálni tudok.
Ahhoz, hogy elkezd a megvilágosodást, olvasd el Jim Garrison interjúját a Virtus.hu-n.
Kifelejtettem ezt az előző kommentből.
Freedman, Kennedy, Disraeli és Franklin Roosevelt elnökök bolondok voltak, mert háttérhatalomról, árnyékkormányról beszéltek?
Igaz, hogy a Bilderbergek belepofáznak jódolgukban az államügyekbe az IMF-fel meg a bankárokkal az élen, meg hogy a cionok parancsára pattognak az amcsik meg a ny-európai országok, de ez nem jelent semmit. Meg az sem, hogy kiárusítjuk önként a cionoknak telkeinket + államot károsító telekcserékbe megyünk bele.
Főleg az nem, hogy JFK körül hablatyolnak, meg hogy az USA belekeveredik olyan háborúba, mely az összeomlását okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!