Dániában, Ausztriában vagy Franciaországban jobb élni?
Ausztria.
Közel van, hasonlóan magas színvonalú, mint a skandináv országok, viszonylag kevés a bevándorló, tehát nem olyan veszélyes, mint mondjuk Párizs és környéke Franciaországban. A fizetések nagyon jók, és ráadásul nagyon közel van kicsiny hazánkhoz. :)
ha tehetném Dániába mennék
(olcsóbb a lego XDXDXD)
Én szeretem a hazámat,de ha az egészségem engedné,s nem lennék leszázalékolva,azt hiszem én is úgy húznák el innen mint a csík. Külföldön talán inkább lehetnék magyar,mint itthon,"mert itthon már lassan cigánynak lenni a menő!"Valahogy itthon nem nagyon érzem jól magam,s ha jól meggondolom,a betegségen kívül már nem sok minden tart itt!
Baracsi Attila.
Nem lenne célszerűbb kisöpörni végre a parlamentet, ledönteni minden pártot? mint kiszaladni a világból is?
milliárdokat költöttek csak a svájci bunkerben csak rövid ideig asszisztáló fizikusainkra-- milliárdokat a sportpályákra-- és akkor nem is számoltam azt amit elkótyavetyéltek az eddigi összes kormány akik csak gazdagodtak és a saját hatalmukért harcoltak. Minden elvesztegetett forintért, munkahelyeket lehetett volna beindítani mind azokat amelyeket bezártak a multik vagy elsöpört a silány kínai árú vagy épp a drága semmit se élő nyugati vackok.
Kimentek idegenbe mi a csudának, azért hogy másoknak alulfizetett szolgája legyél?
Miért tanultatok az egyetemen nem azért hogy a népedet emeld fel? Nem azért hogy kiseperjétek ezt a sok színű hazug bandát?- piros, zöld sárga hupikék és de már vannak szentfazekak is benne, akik tisztességes munka és munkabérhelyet, imádkozni tanítanak és térdre borulni, amikor a munkanélkülinek egy tányér kolbászkás" levest adnak... szóval? KI előtt kell térdepelni?? A talán a sóderolók előtt?-- kint se más a világ, ott te a magyar csak egy idegen maradsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!