Tényleg előbb-utóbb vége lesz Franciaországnak és Angliának?
Most ettől a 2 országtól (max még Belgium) ne vonatkoztassunk el, köszi!
Nem provokációnak szánom, csak már számomra úgy látszik, hogy az olykor nagy és erős Fro. és Anglia már a múlté lesz.
Rengeteg a fekete afrikai bevándorló, a muzulmánokról nem is beszélve.
Sokan azt mondják, hogy Franciaország lakossága nem azért növekszik mert bevándorlók, hanem a francia lakosság átlagos szaporulata miatt.
De szerintem ez nem így van már....vagy igen?
Jártam már nemrég Fro.-ban és elképedtem. A francia nagyvárosok (de már sok kisváros) körül effektíve gettók vannak, akik sokszor megfélemlítik a lakosságot.
A bevándorlók közül rengetegen nem dolgoznak, mert miért is tennék ha kapják a segélyeket...
Nemrég volt az Angliai lázadás is....
NEM provokációnak szánom, csak nem értem...tényleg elérkezik hamarosan az idő, amikor Fro. és Anglia már a bevándorlók országa lesz, vagyis hogy ők lesznek többségben? A terror támadásokról nem is beszélve.....
Mit gondoltok?
(tényleg nem provokációnak szánom, csak valahogy sajnálom hogy ilyen csúfos véget érnek:S)
tegnap 01:16
Ez egyszerűen képtelenség! Tudod miért? Most kb. 10% átlagban az európai muszlimok aránya. És tudod milyen nagy felháborodás van így is, egyre több ilyen Breivik-féle őrült lesz. Ahogy nő a muszlimok száma, úgy fog nőni a pofájuk a sária és a többi középkori baromságaik iránt. Ezzel egyre nagyobb ellenszenvet váltanak ki, már most is. A szélsőjobb erősödni fog. Ha az arányuk 25%-ot eléri itt vérfürdő lesz és holokauszt 2.0 csak most a másik sémi nép ellen. Sajnos. Gyűlölök minden fajta erőszakot, de ez borítékolható, minden hatás ellenhatást szül. Csak azt ne hidd, hogy majd a józan gondolkodású európaiak hagyni fogják, hogy ez legyen. Allah pedig egy nemlétező szadista mesefiguró, a pedofíl MohaMAD-el együtt. Remélem most nem fogsz ezen bedilizni kedves Mustafa és nem kezdesz el robbantgatni?
18:13
"Most kb. 10% átlagban az európai muszlimok aránya."
Forrás?
"egyre több ilyen Breivik-féle őrült lesz."
Igen, az amerikai-izraeli agymosás megteszi a hatását.
"Ha az arányuk 25%-ot eléri itt vérfürdő lesz és holokauszt 2.0"
Miért lenne az arányuk 25%? Alaptalan ökörség.
Egyébként meg az európaiak annyira intoleránsak és rasszisták, hogy előbb lesznek mindenhol Breivik-félék a miniszterelnökök, mint hogy a muszlimok aránya 25% közelébe menne.
" a józan gondolkodású európaiak"
Az európaiak józan gondolkodásúak? Tanultál valaha történelmet?
"Allah pedig egy nemlétező szadista mesefiguró"
Jahve micsoda?
ma 03:18
"Forrás?"
Nincs forrásom. De a hozzád hasonló muszlim-barátoknak nem hiszem el a Pew Research 2,5-5%-os arányt.
"Igen, az amerikai-izraeli agymosás megteszi a hatását."
Ha te mondod! Nem kell ahhoz agymosás, hogy az ember utálja őket, amikor a UK-ból ki akarnak szakítani egy sária államot, amikor az ember félve megy a muszlimnegyedekben, amikor a saját lányikat gyilkolják meg mert kafírhoz megy. Becsületgyilkosságok, stb... Nekem nem kellene ahhoz izrael és moszad, hogy mérhetetlenül gyűlöljem őket...
"Miért lenne az arányuk 25%? Alaptalan ökörség."
Miért talán ki vannak toloncolva a bevándorlók? Nem jönnek újabbak? Nen szarják a gyerekeket?
"Az európaiak józan gondolkodásúak? Tanultál valaha történelmet?"
Látom te nagyon nem szívleled Európát. Mintha más kultúráknak, népeknek tisztább lenne a kezük?
"Jahve micsoda?"
Ugyanolyan mesefigura. Van felesége, Ashera, meg haverjai Baal, Moloch, stb... Arról nem én tehetek, hogy pár zsidó kiválasztotta magának JHW-t, a vihar- és termékenységistent, mint kizárólagos istent. Eleve Európába egy ilyen rohadt sivatagi vallást sem kellett volna beengedni...
"a hozzád hasonló muszlim-barátoknak nem hiszem el a Pew Research 2,5-5%-os arányt."
Értem, szóval VAN FORRÁS, csak azt támasztja alá, amit mondok, ezért inkább fantáziálsz helyette :)))) Elmekórtani eset vagy, kisöcsi.
"mérhetetlenül gyűlöljem őket..."
Szóval nemcsak fantáziálsz, még gyűlölködsz is. Kedves alak lehetsz :)))
"Látom te nagyon nem szívleled Európát."
Megint fantáziálsz?
"Értem, szóval VAN FORRÁS, csak azt támasztja alá, amit mondok, ezért inkább fantáziálsz helyette :)))) Elmekórtani eset vagy, kisöcsi."
Hát, ha te egy forrás alapján képes vagy elhinni az arányukat, akkor meg is érdemled. Egyébként megkérdezhetném mi a te forrásod az 5%-ra? Én legalább bevallom, hogy nincs forrásom. Elmekórtani eset meg esetleg te lehetsz, öcsi, amenyiben szembe mész a saját kultúráddal!
"Szóval nemcsak fantáziálsz, még gyűlölködsz is. Kedves alak lehetsz :)))"
Az is vagyok, hidd el. Attól még, hogy gyűlölöm őket (pontosabban a vallásukat, hiszen ők nem tehetnek róla, hogy ebbe születtek), nem gondolom, hogy bármilyen erőszakot kellene alkalmaznunk. De hadd ne legyenk már elnéző a civilizációmat, kultúrkörömet meg úgy általában az életmódunkat károsnak tekintő, elpusztítandónak tartó, be nem illeszkedő, élősködő, gyűlölködő valláskárosultak irányába.
"Megint fantáziálsz?"
Nem fantáziálok, csak azt a következtetést vontam le, hogy aki nem ismeri el az iszlám fenyegetését Európára az nem is igazán törődik a "kontinens" sorsával.
Kár. Szoktal olvasni a hozzászólásaidat, a legtöbbel egyet is értek, de ebben nagyon más a véleményünk. Írtad valahol az észak-afrikai desertec-projektet, ami szerintem is nagyszerű lenne, azonban nem értem, hogy jön ide, hogy amennyiben korlátozzuk a bevándorlást, nagyobb ellenőrzés alatt tartjuk a mecseteket és erősítjük az integrációt, az mennyiben mondana ellen ennek a lehetőségnek?!
"Hát, ha te egy forrás alapján képes vagy elhinni az arányukat, akkor meg is érdemled."
Forrás alapján elhinni valamit a normális szokás. Fantáziát ténynek beállítani elmebetegekre jellemző.
"Attól még, hogy gyűlölöm őket ... nem gondolom, hogy bármilyen erőszakot kellene alkalmaznunk."
Ezt mondod most. A skinhead haverjaiddal sörözés közben meg nem ezt mondod.
"civilizációmat, kultúrkörömet"
Huntington ártott így meg, vagy esetleg Buchanan?
"aki nem ismeri el az iszlám fenyegetését Európára"
... az nem dőlt be a divatos paranoiának, amit az USA és Izrael szít, és aminek vicces módon ugyanazok a szélsőjobbosok dőlnek most be, akik 5-10 éve még utálták mostani tanítómestereiket.
"Írtad valahol az észak-afrikai desertec-projektet, ami szerintem is nagyszerű lenne, azonban nem értem, hogy jön ide"
Úgy jön ide, hogy Észak-Afrikával kell együttműködni hozzá.
Európa természetes szövetségesei az észak-afrikaiak, nem pedig USA-Izrael.
"amennyiben korlátozzuk a bevándorlást"
Magyarország korlátozza mondjuk a bevándorlást? Mi a fenének?
ma 15:26
"Forrás alapján elhinni valamit a normális szokás. Fantáziát ténynek beállítani elmebetegekre jellemző."
Igen, ha azt nem csak egyetlen forrás támasztja alá.
"Ezt mondod most. A skinhead haverjaiddal sörözés közben meg nem ezt mondod."
Nincsenek skinhead haverjaim. Sosem voltam oda a szélsőjobb dolgokért és úgy általában a radikalizmusért.
"Huntington ártott így meg, vagy esetleg Buchanan?"
Egyik sem. Miért szerinted nincs közös a nyugati országokban? Vagy szerinted le kéne szarnunk, hogy egyes civilizációk, hogyan szervezkednek ellenünk?! Ja, tudom úgy, mint amikor a törökök betörtek... Majd itt is az utolsó pillanatban kapnak észhez egyesek...
"... az nem dőlt be a divatos paranoiának, amit az USA és Izrael szít, és aminek vicces módon ugyanazok a szélsőjobbosok dőlnek most be, akik 5-10 éve még utálták mostani tanítómestereiket."
Szörnyű... Ilyet tényleg csak az a mocskos USA és cionista Izrael terjeszthet, az nem is igaz, ami a nyugati országokban történik... Mind mendemonda.
"Úgy jön ide, hogy Észak-Afrikával kell együttműködni hozzá."
És? Akkor mi van? Attól még korlátozhatjuk a bevándorlókat! Ahhoz nekik semmi közük, és attól még együtt lehet működni.
"Európa természetes szövetségesei az észak-afrikaiak, nem pedig USA-Izrael."
Az meglehet, de attól még nem szabad terjedni engedni a vallásukat. Márpedig, ha elterjed az iszlám európában, akkor itt ők fognak parancsolni...
"Magyarország korlátozza mondjuk a bevándorlást? Mi a fenének?"
Igazad van, mindenki jöhet aki nem muzulmán, úgyis fogyunk. Mondjuk az európai bevándorlás meg annyiban érint minket is, hogy a 2050-es német- és francia kalifátus nem hiszem, hogy megtűrne maga mellett egy hitetlen kis országot.
Egyébként elég fekete-fehér a világnézeted. Aki valamit is mer szólni a muszlimok bevándorlása ellen az már USA-, izraelpárti, aki meg a te véleményedet vallja az jó. A kettő között nincs semmi?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!