Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Van olyan ország amely követte...

Van olyan ország amely követte az IMF tanácsait és javult a gazdasági helyzete, csökkent az államadóssága?

Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 22:24
1 2
 11/13 anonim válasza:

Lehet rosszabb, pl. államcsőd.

Én inkább azt nem értem, honnan ez a mérhetetlen arrogancia a kedves kormányunkban, hogy azt hiszik, megoldhatnak mindent külső segítség nélkül.

2011. dec. 25. 02:14
 12/13 anonim válasza:

MOYO válasza:

Én azt gondolom, hogy az IMF segítsége nem lenne rossz, de azt is, hogy függetlennek lenni még jobb. De mivel mi hülyék (elnézést) csatlakoztunk az EU-hoz, nélkülük már nem tudnánk megállni saját lábunkon. Ha visszanézzük a történelmet Magyarország mindig rossz döntést hozott és mindig kellett valakihez csatlakoznunk. Mert mi NYUGAT vagyunk...! Aztán mindig az lett a vége, hogy elnyomtak bennünket! Az IMF pedig megint csak ránk akarja erőltetni hogy hordozzuk a fejlettebb országainak a terheit.

És a minap hallottam közgazdászok véleményét, miszerint Orbán direkt viheti csődbe az országot! Így könnyen eladhatja fillérekért. Nem lehetetlen. Ők a havi 1-1,5 milliós fizuból jól elvannak.

2011. dec. 25. 08:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát akik Romániával példálóztak nem jött be. Kicsit elborult az emberek agya az IMF által javasolt megszorítások miatt.
2012. febr. 5. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!