Van olyan ország amely követte az IMF tanácsait és javult a gazdasági helyzete, csökkent az államadóssága?
Lehet rosszabb, pl. államcsőd.
Én inkább azt nem értem, honnan ez a mérhetetlen arrogancia a kedves kormányunkban, hogy azt hiszik, megoldhatnak mindent külső segítség nélkül.
MOYO válasza:
Én azt gondolom, hogy az IMF segítsége nem lenne rossz, de azt is, hogy függetlennek lenni még jobb. De mivel mi hülyék (elnézést) csatlakoztunk az EU-hoz, nélkülük már nem tudnánk megállni saját lábunkon. Ha visszanézzük a történelmet Magyarország mindig rossz döntést hozott és mindig kellett valakihez csatlakoznunk. Mert mi NYUGAT vagyunk...! Aztán mindig az lett a vége, hogy elnyomtak bennünket! Az IMF pedig megint csak ránk akarja erőltetni hogy hordozzuk a fejlettebb országainak a terheit.
És a minap hallottam közgazdászok véleményét, miszerint Orbán direkt viheti csődbe az országot! Így könnyen eladhatja fillérekért. Nem lehetetlen. Ők a havi 1-1,5 milliós fizuból jól elvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!