Most mivel bolygatta fel az ország az EU-t? Ezt nem értem. Elmagyarázná valaki?
Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 11:42
1/17 anonim válasza:
Semmivel. Az eurozónáról tárgyaltak, aminek Magyarország különben sem része. A baloldali média nem tudott tegnapra mást találni, amiről cikkezhet.
2/17 anonim válasza:
Itt elég jól elmagyarázzák:
A tények, és számok makacs dolgok. Orbán meg nem akarja elfogadni őket, erről van szó. Mert ugye ő olyan iskolát nyitott, ahol teljesen új törvények uralkodnak, de úgy látszik a közgazdasági matematika nem akarja beadni a derekát bölcs vezérünknek.
3/17 anonim válasza:
Nem bolygatta fel, csak az indexesek unatkoztak és kitaláltak valami mesét a publikumnak. Covenant persze képben van: szerinte Orbánorbánorbánorbán.
4/17 anonim válasza:
Érdekes, hogy hármunk közül én érveket és konkrétumokat írtam, ti pedig (67 és 53%) semmit, csak az, hogy ami történt, az meg sem történt. Vegyétek már le a szemellenzőt. A narancssárgán kívül is vannak színek, higgyétek el, sokkal szebb úgy a világ :)
5/17 anonim válasza:
Mondod ezt te vörös szemellenzővel. Vegyél már vissza öcsi, senki nem kíváncsi a kommunista MSZP-s fajtádra.
6/17 anonim válasza:
67% megint te vagy primitív, nem én ;)
7/17 anonim válasza:
Szerintem senki nem kíváncsi egyikőtök fajtájára sem.
8/17 anonim válasza:
Lássuk, mire kellett volna igent mondjon a kormány, te nemprimitív:
Pl. maximum 60%-os (gdp-arányosan) költségvetési hiány
Pl. brüsszel által korrekciónak alávetett költségvetés
Na mivel ezt Magyarország nem tudja tartani, ezért akár ki is rúgathatjuk belőle magunkat. AQ múltkor meg ez ellen kántáltál. Ha már a konkrétumoknál tartunk.
9/17 anonim válasza:
Sosem ágáltam a központi kontroll ellen, ugyanis vagy meglépi ezt az EU, vagy vége lesz, nagyon rövid időn belül (nyugodtan linkeld be, ahol szerinted így nyilatkoztam... :). Orbánéknak kemény reformokat kell eszközölnie, ha bukik miatta a kormány, ha nem, mert nem elég egyszeri visszafizetésekkel rövid távon fényezni magukat, hanem hosszú távon kell biztosítani az adósságcsökkentést. Ők hirdették annyira, hogy képesek rá megszorítások nélkül, hát akkor tessék.
10/17 anonim válasza:
A központi kontroll annyit jelent, hogy ha a jelenlegi 80%-os hiányt le akarják velünk vitetni 60-ra, akkor olyan adókat sújtanak a nyakadba, hogy ott döglesz meg. És akkor majd jöhet az Orbánahibás helyett a Brüsszelahibás című móka, mert tíz magányugdíjpénztár beolvasztás sem érné el a célját. Legközelebb meg ha köpködsz, gondolkozz el azon, milyen következményei lennének annak, ha az a borzalmas diktátor Orbán úgy táncolna pont, ahogy az EU fütyül. Őket nem érdekli, hogy ha megdöglesz, most meg akarják menteni a saját seggüket elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!