Szerintetek a 2012 dec.21-et HAARP alibinek használják?
"ma 23:05"
micsoda magas röptű gondolat egy söpredéktől. Esetleg valami bizonyíték?
"Én azt mondtam, hogy "nem hiszek a HAARP szerű mítoszokban". Azt, hogy létezik olyan én nem vontam kétségbe."
Rögtön gondoltam, csak jár a szád de mutatni nem mutatsz semmit. ÉS még én vagyok a troll. Na persze...
Abban mi az elképzelhetetlen, Madárkám, hogy a civilizáció kezdetétől, a hatalmasok mindig is igyekeztek megváltoztatni a világ történelmét, úgy ahogy érdekeik kívánták vagy az akaratuk. Ezek a hatalmasok megbújtak a háttérben és céljaik elérése érdekében megvették a politikusokat.
Egy másik ember írta:
Nem olyan nehéz elképzelni, hogy ha Te én és még egy páran vagyunk a leggazdagabbak akkor igyekszünk bebetonozni a helyzetünket ennek érdekében összefogunk a velünk egy sorsúakkal és megpróbáljuk megvédeni az elért eredményeket. Persze, ténylegesen fogalmunk sincs arról, hogy milyen az amikor egy szédítően nagy hatalom birtokosai vagyunk, de úgy gondolom abban a helyzetben már nem egyik napról élünk a másikra és nem azzal terheljük az agyunkat, hogy lassan lejár az autóhitelünk és milyen konstrukcióban vegyünk újat (elnézést kérek attól akinek autóvásárlásra sincs lehetősége)hanem vélhetőleg hosszútávú terveket szövünk és vagyonunk gyarapítása, hatalmunk megóvása és céljaink,elveink örököseink felé történő átadása foglalkoztat. Ebből dinasztiák születnek és kívülről nézve mi ez, ha nem összeesküvés?
Valószínűleg ez történt. Nem királyok és uralkodók sarjaiból lettek a mai hatalmasok, hanem bizonyos "ügyes" emberek leszármazottaiból akik jó időben voltak jó helyen és bejött egy-két húzásuk miáltal áttörték korábbi helyzetük korlátait és talán királyokat, cárokat kényszerítettek térdre.
Gratulálunk kedves Haggard, mostantól hivatalosan is Ön a 2011-es év bolondja a Gyakori Kérdések weboldalán! Hogy miért?
1. másokat hülyézel le amiért nem hisz abban amiben te
2. úgy csinálsz mintha a Wikipédia olyan hiteles forrás lenne (miközben bárki szerkesztheti)
3. aki nem hiszi el amit írsz az troll vagy bértollnok? Na ezért nem érdemes hinni ezekben az összeesküvéselméletekben, mert ilyen paranoiás emberek terjesztik őket akiknek agyukra ment a munkanélküliség! Ja várj, kitalálom, most én vagyok a bértollnok igaz? Ám legyen ha te mindenképp ezt akarod hinni, lesz@rom. Menjél inkább dolgozni, hátha valami értelmes, ne adjisten hasznos tevékenységre is képes vagy. Na csá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!