Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek a 2012 dec.21-et...

Szerintetek a 2012 dec.21-et HAARP alibinek használják?

Figyelt kérdés
Olvasgattam ma egy picit a neten és elég érdekes...
2011. dec. 13. 21:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
amit állítasz az kettőnk közül csak rád igaz.
2011. dec. 17. 19:35
 12/20 anonim ***** válasza:
Amit írtam, abban mi a propaganda? Miért nem érdekel a wikis szöveg?
2011. dec. 17. 20:26
 13/20 anonim ***** válasza:

"ma 23:05"

micsoda magas röptű gondolat egy söpredéktől. Esetleg valami bizonyíték?

2011. dec. 20. 23:08
 14/20 anonim ***** válasza:
Ami létezik, abban nem lehet hinni. Van HAARP állomás, csak az a kérdéses hogy ott mit csinálnak.
2011. dec. 20. 23:09
 15/20 anonim ***** válasza:
Én azt mondtam, hogy "nem hiszek a HAARP szerű mítoszokban". Azt, hogy létezik olyan én nem vontam kétségbe.
2011. dec. 20. 23:22
 16/20 anonim ***** válasza:

"Én azt mondtam, hogy "nem hiszek a HAARP szerű mítoszokban". Azt, hogy létezik olyan én nem vontam kétségbe."

Rögtön gondoltam, csak jár a szád de mutatni nem mutatsz semmit. ÉS még én vagyok a troll. Na persze...

2011. dec. 20. 23:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Madárkám, meg azt az elméletet is hülyeségnek tartod, mely szerint 13 család irányítja az emberi civilizációt?
2011. dec. 21. 14:43
 18/20 anonim ***** válasza:

Abban mi az elképzelhetetlen, Madárkám, hogy a civilizáció kezdetétől, a hatalmasok mindig is igyekeztek megváltoztatni a világ történelmét, úgy ahogy érdekeik kívánták vagy az akaratuk. Ezek a hatalmasok megbújtak a háttérben és céljaik elérése érdekében megvették a politikusokat.

Egy másik ember írta:

Nem olyan nehéz elképzelni, hogy ha Te én és még egy páran vagyunk a leggazdagabbak akkor igyekszünk bebetonozni a helyzetünket ennek érdekében összefogunk a velünk egy sorsúakkal és megpróbáljuk megvédeni az elért eredményeket. Persze, ténylegesen fogalmunk sincs arról, hogy milyen az amikor egy szédítően nagy hatalom birtokosai vagyunk, de úgy gondolom abban a helyzetben már nem egyik napról élünk a másikra és nem azzal terheljük az agyunkat, hogy lassan lejár az autóhitelünk és milyen konstrukcióban vegyünk újat (elnézést kérek attól akinek autóvásárlásra sincs lehetősége)hanem vélhetőleg hosszútávú terveket szövünk és vagyonunk gyarapítása, hatalmunk megóvása és céljaink,elveink örököseink felé történő átadása foglalkoztat. Ebből dinasztiák születnek és kívülről nézve mi ez, ha nem összeesküvés?

Valószínűleg ez történt. Nem királyok és uralkodók sarjaiból lettek a mai hatalmasok, hanem bizonyos "ügyes" emberek leszármazottaiból akik jó időben voltak jó helyen és bejött egy-két húzásuk miáltal áttörték korábbi helyzetük korlátait és talán királyokat, cárokat kényszerítettek térdre.

2011. dec. 22. 17:12
 19/20 anonim ***** válasza:

Gratulálunk kedves Haggard, mostantól hivatalosan is Ön a 2011-es év bolondja a Gyakori Kérdések weboldalán! Hogy miért?

1. másokat hülyézel le amiért nem hisz abban amiben te

2. úgy csinálsz mintha a Wikipédia olyan hiteles forrás lenne (miközben bárki szerkesztheti)

3. aki nem hiszi el amit írsz az troll vagy bértollnok? Na ezért nem érdemes hinni ezekben az összeesküvéselméletekben, mert ilyen paranoiás emberek terjesztik őket akiknek agyukra ment a munkanélküliség! Ja várj, kitalálom, most én vagyok a bértollnok igaz? Ám legyen ha te mindenképp ezt akarod hinni, lesz@rom. Menjél inkább dolgozni, hátha valami értelmes, ne adjisten hasznos tevékenységre is képes vagy. Na csá!

2012. jan. 4. 15:44
 20/20 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy annak használják. A HAARP és a kemtrélek nem kitalációk és nem összeesküvés elméletek. Egy létező és nem titkolt projekt az evergreen nevezetű aminek alapján magasléglöri aerozolos kémiai permetezést végeznek. Ezt nem tagadják. Okként azt határozták meg az amerikai illetékesek, hogy a globális felmelegedés ellen védik ezzel a tevékenységgel a Földet. Az amerikai lakosság körében polgári mozgalmak indultak a HAARP és a magaslégköri vegyi permetezések ellen. Aki ezeket kitalációnak tartja tanuljon nyelveket és olvasson angolnyelvű híreket. Hogy 2012. dec. 21-én mi lesz azt senki nem tudja. Sem akik hisznek a haarpban, sem akik csinálják a haarpot, sem akik nem hisznek az egészben.
2012. szept. 24. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!