Hol tudok utánanézni annak, hogy mi kell ahhoz, hogy külföldi állampolgársághoz juthassak?
Elsősorban Auszria,Németország,Nagy Britannia,Leginkább Svédország vagy valamely Skandináv állam feltételei érdekelnének.
Ezeknek hol tudok utánanézni?
Hát,nagyon köszönöm a segítséget.
Minden jót Nektek!
Ne állampolgársága áhítozzál, hanem biztos egzisztenciára, azzal többre mész.
Csak egy tanács, nem akarok bele szólni az életedbe, én nemsokára megyek az USA-ba, de nem érdekel az állampolgárság.
Értem.Köszönöm.
Végülis arra törekszem,csak úgy gondolom,hosszú távon jobb,ha megkapom az állampolgárságot.De nem értek én ehhez,ezért is érdekődöm egyelőre.
Hát nekem nem baj:)
Nálam is szempont volt ez...
Nem érdekelt igazából,hogy ki-mit gondol ezért rólam.Amikor itt feltettem a kérdésem,jórészt arra számítottam,hogy majd le leszek szólva emiatt.Ehhez képest szinte mindenki segített,ahogy tudott.
Mint említettem,nem igazán érdekelt mások véleménye,de rájöttem,hogy ez csak egy passzív elhatárolódás bennem,holott nem is a Magyar Emberekkel van bajom,hanem az ország vezetésével.Szóval fontos az embernek tudatosítani magában,hogy miért akar valamit,mert különben hülyeséget is csinálhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!