Szerintetek Nagy-Britannia kilép az EU-ból?
Figyelt kérdés
Nemrég jöttem Angliába. Kicsit aggódok, most akkor mi lesz? Nem akarom, hogy vége legyen az EU-nak:S2011. dec. 9. 17:02
1/16 anonim válasza:
Ki nem lép,de őt csak a közös piac érdekli,a többi járulékos dolog nem.
2/16 anonim válasza:
Aligha. Az angolok csak a partszélről kiabálnak és okoskodnak. Mit nyernének a kilépéssel? Kínával, vagy az USÁ-val semmilyen szempontból sem versenyképesek, az EU-ban a nagyobb országok között is hátul vannak súlyban.
3/16 anonim válasza:
Kilépni nem fognak. Cameron miniszterelnök pedig megmondta, hogy csak azt fogadják el és támogatják az EU-ból ami nekik jó! A többivel nem foglalkoznak. Magyarul kereskedni, meg haverkodni továbbra is akarnak, de abba, hogy milyen a költségvetésük nem akarnak beleszólást.
4/16 anonim válasza:
Én sem akarom,hogy vége legyen az EU-nak.Olyan jó útlevél nélkül szeélyivel járkálni.
5/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: Pontosan, ez az egyik legnagyobb előnye számomra is. Szabadság.
2011. dec. 9. 21:20
6/16 anonim válasza:
azért hogy szabadon járkáljunk, ahhoz nem kell egy ekkor szervezet, brüsszel stb. eu parlament, tanács, bizottság stb. eu alkotmány stb.
8/16 anonim válasza:
Nem hinném, hogy befolyásolná az angliai könnyű munkavállalást és letelepedést ha kilépnének.
9/16 A kérdező kommentje:
Az angliai újságok a kilépés mellett vannak. Miért?
2011. dec. 10. 18:38
10/16 anonim válasza:
Szerintem meg epp a munkavallalast erintene a kilepesuk, mert az angoloknak eleguk lett abbol, hogy az orszaguk tele van lengyelekkel es egyeb EU-s tagallamokbol erkezokkel. Ugy gondoljak sokan, hogy egy bizonyos szint utan ez mar nem elonyos Nagy-Britannianak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!