Menjen szerbia az unióba vagy ne?
Amennyi erővel minket is bevettek, őket is bevehetik. Kicsit sem állnak rosszabbul, mint mi... sőt.. :)
Mellesleg egyetértek, az EU-ból kéne kilépni, mert az nem szól másról, mint arról, hogy a nagyhatalmak "legálisan" gyarmatosítják a kis országokat.
"Amennyi erővel minket is bevettek, őket is bevehetik. Kicsit sem állnak rosszabbul, mint mi... sőt.. :) "
Minek próbálsz okosságot írni olyan témával kapcsolatban amiről fingod sincs?
"Minek próbálsz okosságot írni olyan témával kapcsolatban amiről fingod sincs?"
Ezek csak tények.
Az államadósságuk is "csak" 40% (GDP arányában)..de ez csak egy példa. Mellesleg a hülye is látja, hogy minket is csak azért vettek be az EU-ba, mint Bulgáriát, Romániát, és a többi szegény kis államot.
Az EU-s nagyhatalmaknak ez egy "legális" gyarmatosítási folyamata. Persze a gyarmatosítást képletesen mondom, de szerintem érted.
Vagy te tényleg azt hitted, hogy azért lettünk EU tagok, mert dübörgött a gazdaság?
A hangsúly ezen van: "Kicsit sem állnak rosszabbul, mint mi... sőt.. :) "
Én sem vagyok egy Szerbia szakértő de Magyarország jóval jobban áll mint Szerbia abban biztos lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!