A repülőkre hogy tudnak fegyvereket, kést felvinni emberek?
10 éve még eltudtam képzelni(lásd:9/11) de most már az USA-ban fejlett a technika...
Ha vannak ellenőrző kapuk,megmotozzák őket,a csomagokat is átnézik akkor hogyan lehet mégis?
Vagy próbálkoznak még?
Ha náluk van, akkor simán megmotozzák őket, és meg is találják, amit kell. Bőröndben (amit feladnak, nem a kézipoggyászban) lehet vinni pl. fegyvert, de azt is hatástalanítva, szétszedve, lőszereket is külön elcsomagolva a bőröndön belül.
Amúgy nézd meg az adott légítársaság szabályzatát, ott pontos infót találsz erről.
Vannak olyan minőségű műanyagok, amiből kést lehet csinálni gond nélkül. A fémdetektor azt nem találja meg, átvilágításkor pedig lehet sokmindennek álcázni.
Engem mondjuk kivettek a sorból, igaz csak a kézipoggyászba tettem a cipőt, abba pedig beleesett az MP3 lejátszóm. Azt hitte a biztonsági ember hogy bomba van a talpban.
Az igaz, de mind a feladandó, mind a kézipoggyászt is bármikor áttúrhatják.
Próbálkozni, lehet próbálkoznak, és sok őrült van, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!