Mit jelképezhet ez a kitűző, és miért viseli olyan sok ember?
Figyelt kérdés
Itt az első videón a parlamentben ülők mindegyike viseli ezt a kitűzőt. De több más videón is lehet látni.
2011. nov. 2. 22:36
1/5 anonim válasza:
Valamilyen nemzeti ünnepük az angoloknak. Vagy hasonló történelmi gyökerű dolog. Mint nekünk a kokárda, olyan. Ha eszembe jut, akkor leírom pontosan.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, már nézegettem a nemzeti ünnepeiket is, de ott sem találtam semmit.
Egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet az, engem egy lyukas ananászra emlékeztet, a barátom szerint retek:-)
2011. nov. 3. 00:41
3/5 anonim válasza:
Én először almára tippeltem. Amúgy én is azt hittem, hogy vmi nemzeti dolog, de Assange is viselte, pedig ő ausztrál.
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Tehát a háborúkban elesett emberek szeretteinek támogatására gyűjtöttek pénzt, és az egy pipacs lenne:-)
Megy a zöld kéz
2011. nov. 3. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!