Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Megverhetnek Szabadkán magyar...

Megverhetnek Szabadkán magyar beszéd miatt?

Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 23:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%
Nem,ha politikailag semleges vagy ,de a hungarista jelvényekel jobb lesz vigyázni vagy taxit fogadni.Szabadkai vagyok
2011. okt. 5. 14:31
 12/24 anonim válasza:
30%
mi piacon voltunk ott de nem szeretik ott a magyarokat ugyhogy kocsiba tegyetek el mindent meg ilyenek de nem zavarja őket annyira hogy megverjenek. Olyanok ott a magyarok mint itt a cigányok. de sajnos innen ők nem mennek el :S
2011. okt. 5. 15:44
 13/24 anonim válasza:
94%
ne beszéljél hüjeségeket,szababadka fele magyar én is ott lakom mindenüt magyarul beszélek
2011. okt. 7. 07:28
 14/24 anonim ***** válasza:
90%

Vasárnap voltam Szabadkán a madárpiacon, de még csak csúnyán sem néztek rám. Pedig szerb embertől vettem a zsákot, amiben hazahoztam a magyar nőtől vásárolt törpetyúkokat. ☺

Na jó, már nem egyszer előfordult, hogy vertek meg embert Szabadkán azért, mert magyarul beszélt. Én Újvidékre járok többet (Novi Sad), ott sokkal kevesebb a magyar, úgyszólván alig hallani magyar beszédet. Az egyetemi városrészben biztonságban érzem magam, ott bármikor használom pl. a mobiltelefonomat, de a város egyéb részeiben körülnézek, mielőtt felhívnék valakit, hogy milyen arcok vannak körülöttem.

2011. okt. 7. 15:32
 15/24 anonim ***** válasza:
89%

Ez a megverős dolog szituáció, és jellem függő.

Ha negatív fazon vagy, nem kell Szabadkára menni, itthon is lerendezhetik a bucidat...

2011. okt. 8. 16:53
 16/24 A kérdező kommentje:
nah , voltam szabadkán és fura módon a szerbek KEDVESEK voltak , meg ott rengetegen magyarul beszéltek és senki nem kötött bele senkibe, jó volt:D :)
2011. okt. 8. 17:42
 17/24 Lacika666 válasza:
61%
Fel kell őket világosítanod, hogy az még mindíg Magyar föld!
2011. okt. 9. 14:41
 18/24 anonim válasza:
81%
"mi piacon voltunk ott de nem szeretik ott a magyarokat ugyhogy kocsiba tegyetek el mindent meg ilyenek de nem zavarja őket annyira hogy megverjenek. Olyanok ott a magyarok mint itt a cigányok. de sajnos innen ők nem mennek el :S"Te azt sem tudod hogy miket irkálsz!!!Szabadka vajdaságban van,és vajdaság fele magyar!!!!Én is ott élek és semmi gondom nem volt soha sem a szerbekkel,sem a cigányokkal és a magyarokkal sem!Ez csak egy rasszista fölfogás a részedről!!!!
2011. okt. 9. 16:37
 19/24 anonim válasza:
63%
Meg!!A büd@@@@@ kur@@@ rácoknak már nagy a pofájuk!Én vajdasági magyar vagyok,de még igy is sokszor összetűzésbe kerülök a szerbekkel!
2011. okt. 9. 19:37
 20/24 anonim válasza:
100%

Szia,

en is szabadkai vagyok eredetileg, soha semmilyen gondom nem volt a szerbekkel, sot, minden szerb fiu magyar baratnorol almodott, mertugye a magyar menyecskek a legtuzesebbek :))

Utoljara karacsonykor voltam ott, piacon "magyarul vasaroltam", es aki nem beszelt, csak szerbul, arra meg en neztem rondan, hogy mit kepzel :D Etteremben ugyszinten, mindent magyarul rendeltunk, egyedul a hataron kellett megszolalni szerbul.

Teny: a vajdasagi szerbek a magyarokkal joban vannak, annal inkabb utaljak a deli primitiv bocskoros "rokonokat". Es ezt nem en mondtam, hanem az echte szerb szomszedasszony :) Na errol ennyit.

2011. okt. 11. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!