Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok az arabokról?

Mit gondoltok az arabokról?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok az arabokról?

Főleg olyanok véleményére vagyok kíváncsi akik Nyugat Európában laknak vagy hosszabb-rövidebb ideig ott tartózkodtak.

Hogyan viszonyulnak a fehér emberekhez,lenézik őket?Be tudnak illeszkedni a társadalomba vagy olyanok,mint a cigányok?

2011. szept. 29. 22:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
36%

nem bírom őket mert képtelenek beilleszkedni egy adott társadalomba, pedig ez lenne a minimum. Ráadásul bolond szokásaik vannak.

De a jobbik valamiért imádja őket.

2011. szept. 29. 22:42
 2/17 anonim ***** válasza:
73%

"De a jobbik valamiért imádja őket."

Csupán azért, mert az arabok is utálják a zsidókat. A jobbiknál a zsidófóbia minden szabályt, színt és illatot felülír :D

2011. szept. 29. 22:45
 3/17 anonim ***** válasza:
72%

Az arabok piszkosul lenézik az embert.Olyanok mint a cigányok.Ha nem tetszik a viselkedése,és finoman szólsz neki,hogy álljon a sor végére már ordít,hogy "azzzzéé szólsz meg mert rasszista vagy??"

Ha bemész az arab boltba (mert ők nyitva vannak non-stop) és meghallja hogy akcentusod van,úgy néz rád mintha leköpni készülne.Köszönni nem tudnak.Hangosan,szinte ordibálva tudnak csak kommunikálni egymással.A kollégám aki arab,és ugyanazt a melót csinálja mint bármelyikünk,úgy gondolja,hogy a munkahelyen a nőknek nincs egy értelmes gondolata,és neki kuss a neve..Sokszor volt vitája ezért másokkal,és sokszor fent volt a főnökségnél,hogy a személyes véleményét ne hozza be..

Én jó pár éve élek Angliában de még rendes arabbal nem találkoztam.

2011. szept. 29. 22:50
 4/17 anonim ***** válasza:
22%
Atomot nekik.
2011. szept. 29. 22:58
 5/17 anonim ***** válasza:
79%

Az arabok, és a zsidók bármennyire utálják is egymást, közös gyökereik vannak.

És szép számmal vannak közöttük gyökerek is.

Én sem találkoztam még normális arabbal, bár nem nagyon ismerek "behatóbban" egyet sem, de senkitől nem hallottam, olyat, hogy valamiért becsülné az arab embereket, vagy közösségeket manapság.

(A régi arab kultúrát most nem akarom ide "citálni")

2011. szept. 29. 23:25
 6/17 anonim ***** válasza:
85%

<covenant>

Te meg azért utálod az arabokat, mert a Jobbik szereti őket...micsoda ördögi kör.

"Képtelenek beilleszkedni a társadalomba..."

Na mert az általad védett cigányok képesek mi?

2011. szept. 29. 23:26
 7/17 anonim ***** válasza:
79%
Nekem van egy arab barátom, aki hozzánk nősült. Már jó pár évtizede köztünk él. Normális ember, igaz hogy már jól benne van a korban (nyugdíjas), de nem is muzulmán.
2011. szept. 29. 23:39
 8/17 anonim ***** válasza:
48%

"Mit gondoltok az arabokról?"

Buta kérdés. Te mit gondolsz mondjuk a kelet-ázsiaiakról vagy a közép-amerikaiakról? (A legjobb, ha semmit, mert nagyon heterogén társaság.)

"Be tudnak illeszkedni a társadalomba vagy olyanok,mint a cigányok?"

Be tudnak illeszkedni, akárcsak a cigányok.

2011. szept. 29. 23:51
 9/17 anonim ***** válasza:
76%

"Ráadásul bolond szokásaik vannak."

mondj egy párat.

2011. szept. 30. 00:20
 10/17 anonim ***** válasza:
71%
Legalább annyira idegenkedek az araboktól, mint a pirézektől.
2011. szept. 30. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!