Mit szólsz ehhez a Woodrow Wilson idézethez? (FED)
"A great industrial nation is controlled by it's system of credit. Our system of credit is concentrated in the hands of a few men. We have come to be one of the worst ruled, one of the most completely controlled and dominated governments in the world--no longer a government of free opinion, no longer a government by conviction and vote of the majority, but a government by the opinion and duress of small groups of dominant men." — President Woodrow Wilson
1914-ben mondta ezt, miután 1913-ban magánkézbe adta elnökként a pénznyomtatás jogát. FED - Federal Reserve - Amerikai Központi Bank
"A hivatalos dokumentumok szerint "
Miféle hivatalos dokumentumok, tökfej? :))))))
"Egyébként pedig azután vezette be a trösztellenes törvényt, miután már garantálta a bankárok monopóliumait 1913-ban."
Most akkor Wilson felhívta a figyelmet a Nagy Összeesküvésre, vagy ő is a része volt? És ha része volt, miért hiszel neki? :))))))
"Ezt a másik szöveget nemtudom honnan szedted"
Woodrow Wilson "The New Freedom" című könyvéből vettem.
A te "hivatalos dokumentumod" pedig egy Owen nevű szenátor könyve, tökfej.
ma 02:14
Én meg Wilson olvasását javaslom a WP helyett.
A WP-t ugyanis bárki szerkesztheti. Olyanok is, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!