Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Aki szerint 911 úgy történt,...

Aki szerint 911 úgy történt, ahogy a médiában állítják, látta már a helyszíni beszámolókat? (video)

2011. aug. 27. 14:42
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:

Tudjátok mit, nézzétek meg, 20 perces kis összefoglaló videó.

Aki nem képes rá és képtelenségnek tartja, az meg felejtse el. Higgye nyugodtan azt, hogy minden oké, és aludjon jól.

Nem kötelező tájékozottnak lenni és tudni az igazságot.

Ha valaki megnézte, és úgy van kérdése, arra válaszolok.

2011. aug. 27. 15:33
 12/65 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Gondolkozó, neked miben változtatja meg az életedet az "igazság"? Nincs jobb dolgod? Egy 10 éves történetről van szó, menj ki inkább a strandra és élvezd a jó időt.
2011. aug. 27. 15:33
 13/65 A kérdező kommentje:

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:33

Más az értékrendünk, kedves biorobot.

2011. aug. 27. 15:34
 14/65 anonim ***** válasza:
100%
Mert most van egy videó amiben összeesküvés elméletet mondanak el akkor az az igazság? Honnan tudod, hogy nem a valóság az igazság. Mert azt hiszed, hogy az robbantás volt még nem biztos, hogy igaz. Mint mondtam mindenre van elmélet és van aki abba hisz mert csak azt hiszi, hogy az az igazság és aki nem hiszi el az hülye.
2011. aug. 27. 15:46
 15/65 anonim ***** válasza:
Vagy akkor ott van a pentagon azt is csak berobbantották és a saját katonáikat feláldozták?
2011. aug. 27. 15:47
 16/65 anonim ***** válasza:
És amúgy biztos, hogy nem terroristák voltak? al-Káida elismerte, hogy ők voltak.
2011. aug. 27. 15:50
 17/65 anonim ***** válasza:

"És amúgy biztos, hogy nem terroristák voltak? al-Káida elismerte, hogy ők voltak."

Jaj hagy már! A sok idióta konteós szerint Bin Laden sohasem létezett.Bár felmerül a kérdés hogy akkor ki harcolt Afganisztán a szovjetek ellen.

2011. aug. 27. 15:58
 18/65 anonim ***** válasza:

De most újból:

Az, hogy emberek azt mondják, ott voltam, nem bizonyíték.

Ennyi erővel ások egy gödröt, és pár haver némi sör után kifejti, hogy innen éppen most ugrott ki néhány reptoid.

2011. aug. 27. 16:23
 19/65 krameri ***** válasza:

Most nem azért, de tényleg fura, hogy a Fehér házba nem csapódott be a gép, a Pentagonba meg pont egy átépítés alatt levő részbe, amit direkt kiürítettek(és hogy le volt választva az a rész, hogy ha az leomlik, a többi fele ép maradjon). Nem vagyok összeesküvés gyártó, csak belegondoltam ebbe...

Mert az nyilvánvaló, hogy a tornyok nem így dőltek volna le, csak a repülőgépektől, ezt bárki hozzáértő megmondja.

Én nem tudom mi a média verziója, de a robbanások tények, akik ott voltak mind tanúsítják.

15:24es válasza aranyos :) Most komolyan, szerinted ezek a szemtanúk, akik ott voltak, benn voltak, tőlük pár méterre történt az egész, mégis mennyivel hitelesebbek, mint a média? költői kérdés.

2011. aug. 27. 16:24
 20/65 anonim ***** válasza:
39%
Most komolyan mit kell ezen vitázni.Egyértelmű hogy nem gép csapódott a pentagonba hanem két proton torpedó amit egy lázadó pilóta lőtt ki egy X szárnyúból, mert véletlenül a pentagont a halálcsillag hőkivezető nyílásának nézte.
2011. aug. 27. 16:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!