Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy a francba jön a Londonban...

Hogy a francba jön a Londonban lelőtt egyénhez a családi állapota? -. -"

Figyelt kérdés

Bocsi a kirohanásomért de már kezd ez nagyon mérgesít.

Lelőttek egy néger férfit, köztudott hogy ő is lövöldözött, drogdíler volt, többszörösen büntetett előéletű bűnöző, aki az interneten maffiavezérként szerepelt.

Ehhez képest csak úgy emlegetik hogy "a 4 gyerekes családapa" stb, meg hogy a felesége elmondása szerint jó családapa volt.

De könyörgöm, azzal senki nem foglalkozik hogy maffiavezér, drogos stb? Hogyan jön a képbe az hogy 4 gyereke volt?

Szerintem nagyon nem kellett volna ennyire felfújni ezt hogy " de 4 gyerekes rendes családapa meg stb" mert mindenhol azt írják hogy drogdíler, maffiavezér, többszörösen büntetett stb de tisztára úgy állítják be mintha mindenki annyira sajnálná holott ő is lövöldözött.

Lelőtték, tudom nem volt se szép, se becsületes, de ő is lövöldözött.

Csak engem idegesít ez az egész hogy úgy állítják be az illetőt mintha egy teljesen ártatlan embert lőttek volna le?

2011. aug. 12. 21:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Nincs bizonyíték, hogy ő is lőtt volna.

Nem védeni akarom, mert bűnöző, és fegyver is volt nála, de ha tényleg érdekel a téma, olvassatok utána az angol sajtóban is, mert ide csak nagyon kevés részlet ér el.

2011. aug. 13. 12:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek.
2011. aug. 15. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!