A napokba el mernél utazni 2 hétre Londonba az avargások mellett?
Persze, én megjártam Párizst is az akkori zavargások idején. Mint turista. A turisták a belvárost nézegetik, a szép helyeket, nem a lepukkant városrészeket. Épp a Champs-Elysées-n sétáltam, amikor egy rendőrségi konvoj elhúzott mellettem. Kábé ennyit láttam az egészből. Azt nem tudom, hogy a zavargások miatt, de például a reptér és az Eiffel-torony környéke tele volt gépfegyveres katonákkal. Lehetséges, hogy ezeket a helyeket mindig a katonaság védi.
A lényeg az, hogy kizárt dolog, hogy belefuss egy ilyen lázadásba, már persze ha betartod a rendőri utasításokat: hova mehetsz, meddig biztonságos ott közlekedni, stb.
A Budapestre érkező látogatók se mennek be a nyócker legmélyébe. Szerinted azért, mert annyira lefoglalja őket a Duna nézegetése, vagy azért, mert megmondták nekik, hogy a saját érdekükben ne menjenek arra a környékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!