Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Odaadnád jelenlegi életed egy...

Odaadnád jelenlegi életed egy 40-es végi,50-es 60-as évekbeli amerikai középosztálybeli életért?

Figyelt kérdés
Egy gombot, ha megnyomnál, ott találnád magad hirtelen egy 50-es, 60-as évekbeli tipikus amerikai kertvárosi házadban benzinzabáló amerikai kocsival a garázsodban. Megnyomnád a gombot, ha nem lenne visszaút a választásod után? (családot most ne nézzük)
2011. aug. 4. 16:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem. Az állandó rettegés az atomfegyverektől, meg a háborútól...
2011. aug. 5. 00:51
 22/25 anonim ***** válasza:
Az USA-ban elek es biztos, hogy voltak dolgok, amik jobbak voltak abban az idoben, de akkor is megvoltak a nehezsegek. Amugy mar nem is elnek, mert volt olyan autobalesetem, amit nemhogy 1950-es evekben, de az 1980-asokban sem valoszinu, hogy tuleltek volna illetve volt olyan mutetem, amit nem biztos, hogy tuleltek az emberek gond nelkul 50-60 eve. Szoval maradok a biztonsagosabb 21. szazadban (amugy a bunozesi rate is csokkenoben van). Egyszer ott is eljutottunk volna a valsagig, a 70-es evekben, szoval igy is, ugy is rossz lett volna gazdasagi szempontbol. Azt becsuljuk, ami van. Kar "ha"-rol beszelni.
2011. aug. 5. 01:42
 23/25 anonim ***** válasza:
* bunozesi rate - rata
2011. aug. 5. 01:43
 24/25 anonim ***** válasza:
én 80-as évek végére Norvégiába
2011. aug. 20. 21:39
 25/25 anonim válasza:
imádom azt a kort, vissza mennék.. csatlakozok a pár kommentel előttem lévőhöz. szerelmes vagyok abba az időbe:)
2012. okt. 9. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!