Aupair lennék, magamnak szervezem. Magyar anyuka, gyárban dolgozik. Tényleg elképzelhető, hogy megengedheti magának, hogy fizessen egy aupairt?
2011. aug. 1. 19:37
1/7 anonim válasza:
Írországban remek fizetések vannak.
2011. aug. 1. 19:40
2/7 anonim válasza:
En voltam aupair es meg gyari munka mellett is nevetsegesen keves az a penz amit te kapsz. :) Beszelgess vele, kerdezz ra minel tobb dologra, ha ssegithetek szolj, rutinos vagyok, sokan akartak becsapni. En a helyedben rairnek masnak a neveben, hogy annak, nem mond-e tokeletesen ellentetes dolgokat, mint neked.
2011. aug. 1. 19:54
3/7 A kérdező kommentje:
Fú második, nagyon köszi :)
Keresztkérdéseknek örülnék, én is sokat gondolkodtam rajta, de nm igazán tudom, hogy hogy csináljam :)
2011. aug. 1. 20:11
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon átlátszó lenne, ha megkérnék vkit, hogy írjon rá.
Regeltem egy honlapra és ő ott talált meg. De mivel nyitott az oldal, bárki bárkinek a profilját megnézheti, anélkül hogy regisztrálna.
2011. aug. 1. 20:14
5/7 anonim válasza:
2. vagyok, nincs mit. :) Rairhatok, ha gondolod, a helyed nem veszelyeztetem, mert egyetemet kezdek, szoval megbizhatsz bennem. :) Mondjuk mobilnetem van kicsit lassu, de ha bejon az oldal szivesen irok ra. Szerintem nem lenne atlatszo. Az enyemeknek se volt az. :) Az egyiknek mashogy hivtak a gyereket mint masik nap. Volt olyan hogy mas nemuek is voltak. :D Igy jol ki lehet szurni.
2011. aug. 1. 20:29
6/7 A kérdező kommentje:
Én facebookon bejelöltem ismerősnek, szóval ha ott váltogatja a gyerek nemét/ nevét.
Jaj, ne haragudj nem írtam végig, csak a felét.
Szóval azért lenne átlátszó (szerintem) mert regisztráció nélkül nézegette a profilokat és ott név és kép alapján keresett meg facebookon. Tehát ha nincs egy aupair kereső oldalra se regisztrálva, fb- profilján meg nincs kirakva, hogy au pairt keres, akkor már átlátszó ha idegenként ráírsz. De okoskodjunk már ki valamit, kicsit parázom :D Írj privit és ak közvetlenül is feltudjuk venni a kapcsolatot :)
2011. aug. 1. 21:43
7/7 anonim válasza:
Írországban egy 2011-es felmérés szerint az állam kb. kevesebb mint 20%-át veszi el a fizetésből - még idehaza több, mint 50%-át. Szóval ahogy írták, gond nélkül megengedheti magának az illető, hogy aupairt fogadjon :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!